При хронічних болях у спині звертайтеся до лікаря-вертебролога Романа Владимирова

22.11.2021, 11:00 Переглядів: 28 896

 

24 листопада Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Попередній запис на консультацію і процедури до лікаря Владимирова - по телефонам:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

Поки суглоб або міжхребцевий диск ще не повністю зруйнований - є про що говорити з лікарем. Приходьте на консультацію до головного лікаря Київського Центру лікування захворювань хребта і суглобів Владимирова Романа Романовича.

PRP-терапія може бути альтернативою оперативному методу лікування при захворюваннях хребта і суглобів, який практично не травматичний, може давати хороші результати, що в подальшому може виключити необхідність оперативного втручання.
Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua

Не давайте захворюванням хребта і суглобів розвиватися далі!

 

Також ви можете записатися на прийом до масажиста - реабілітолога в Центрі захворювань хребта і суглобів доктора Владимирова. М'язи живота і спини повинні бути не тільки гнучкими, а й сильними, щоб належним чином підтримувати хребет. Слабкі м'язи не в змозі прийняти на себе належну їм частку навантажень і стресів, яким повинна протистояти спина, а це означає, що за них доводиться працювати суглобам і зв'язкам, які не настільки добре забезпечуються кров'ю, як м'язи. Згодом суглоби і зв'язки зношуються все більше, що призводить до пошкодження тканин і хронічного болю в спині. Масаж і вправи, спрямовані на зміцнення м'язів, допоможуть позбутися від болю, підвищивши здатність м'язів приймати на себе стреси і навантаження.

Довіряйте здоров'я професіоналам!

 
Кожен день, постійно працюючи за комп'ютером і не маючи можливості повноцінно займатися фізкультурою, плюс неспокійний ритм життя - все це може помітно вплинути на самопочуття. Однак, навіть здавалося б цілком здорова людина, раптом починає відчувати постійну втому, відчуття напруги не дає жити нормальним і повноцінним життям. І як результат - виникають раптом з "нізвідки" сильні болі в спині, пригнічений настрій, часті напади дратівливості і постійне зниження активності. Найбільш оптимальним виходом може бути відвідування масажного кабінету.У Центрі вертебрології доктора Владимирова якісний розслабляючий масаж всієї спини робить високопрофесійний масажист-реабілітолог з досвідом роботи більше 25 років. Курс масажу допоможе зняти напругу, підняти м'язовий тонус і оздоровити весь організм в цілому.
Можна записатися на різні види масажу - лікувальний, оздоровчий, профілактичний, антицелюлітний, точковий, баночний.На першому сеансі масажист визначає стан м'язових тканин, вислуховує всі скарги пацієнта на здоров'я і цікавиться про перенесені травми. Це дуже важливо, адже масаж являє собою серйозний вплив на організм людини, а професіонали в цій області керуються головним правилом лікаря - "не нашкодь".

Особлива увага приділяється профілактиці захворювань хребта у підлітків. Лікар-реабілітолог проводить ЛФК і вчить підлітків спеціальним вправам, як підтримувати свій організм після тренувань і тривалого сидіння за партою.

Масаж спини представляє собою чудову можливість для профілактики багатьох хвороб.

З його допомогою можливо:
- Підвищувати проходження імпульсів по нервовим волокнам (поліпшуються і відновлюються процеси клітинного харчування тканин).
- Підвищувати еластичність м'язових тканин.
- Підвищувати імунітет організму.
- Забезпечувати стимуляцію функціонування ендокринних залоз.
- Посилювати і покращувати кровообіг.

Впливаючи на певні точки на тілі можна позбавити людину від головного болю, привести в норму тонус м'язів, зняти відчуття втоми і стан стресу. Кілька годин в тиждень, які Ви витратите на масаж, не будуть втраченими даром, а результати будуть радувати Вас протягом довгих років.

Почніть курс масажу з цих вихідних,

запишіться на прийом уже сьогодні! Запис на прийом по телефону:

???? 073 431 31 03      

       066 431 31 03        

       096 953 00 18

Ліц. АВ № 539983 від 03.06.2010р.


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх