97 магазинів Кременчука могли отримати протоколи за порушення карантинних вимог

22.11.2020, 18:05 Переглядів: 5 197 Коментарів: 1

 

Порушення виявили і у перукарнях нашого міста – там відвідувачі не знаходилися у масках

97 магазинів Кременчука могли отримати адміністративні протоколи за порушення правил карантину.


На цьому тижні «антикоронавірусний батальйон» проводив профілактично-роз'яснювальну роботу у закладах торгівлі та обслуговування населення щодо дотримання карантинних вимог, але жодного протоколу не склали. Проте, як повідомила начальниця управління розвитку підприємництва та торгівлі Людмила Жорняк на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, у 97 магазинах потенційно можна було їх скласти за ті порушення, які виявили – у більшості супермаркетів міста не контролюється скупчення людей на касах, зокрема, в мережі магазинів «Оптовичок».


- Мені б хотілося звернутися до керівників, вони молодці, у них у всіх є засоби для дезінфекції рук, вони роблять розмітки, у них є контейнери, але найбільш важливо на сьогоднішній день, це щоб не було скупчень людей. Тому повинна бути відповідальна особа, яка робить зауваження, щоб громадяни стали на відстань, яка все-таки у них позначена на підлозі, - прокоментувала Людмила Жорняк.


Вона додала, що у маленьких магазинах також є багато порушень, наприклад, деякі суб'єкти господарювання навіть не збиралися поставити контейнери для того, щоб покупці могли викидати використані засоби індивідуального захисту, серветки тощо, як цього вимагають карантинні норми.


Порушення виявили і у перукарнях – там відвідувачі не знаходилися у масках і не хотіли їх вдягати, коли їм робили зауваження.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: dw.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

423
23 листопада 2020 12:05

у бидлоМаркетах можна штрафувати за все ,за те що таке явище присутнє )) кротячі нори а не маркети ,яка може бути безпечна відстань ? якщо там по нормальному робити покупки ? санстанції по-фіг ,по два чеки --налогова відпочиває ) Сомалі а не Кременчук .А може і гірше (


8 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх