Кременчуцькі перевізники відмовляються возити пільговиків у борг

1.03.2016, 11:52 Переглядів: 2 955

Термін домовленності між міською владою та перевізниками закінчилась

Відтепер кременчужани, пасажири пільгових категорій, можуть залишитись без пільгового проїзду. Маршрутники скоротять не лише кількість рейсів, що перевозять пільговиків, а й загалом зменшать кількість рейсів та пасажиромісткість автобусів на маршрутах 2, 3-А, 4, 9. Про це повідомив начальник відділу транспорту Руслан Івашина на апаратній нараді в мерії.

 

З приходом весни закінчилась домовленість міської влади з перевізниками, згідно якої вони виконували перевезення пільговиків.

 

 

За його словами, перевізники так і не отримали компенсації своїх витрат за перевезення за грудень 2015 року, січень та лютий 2016 року.

 

- На сьогоднішній день, по деяким підприємствам є інформація, що в автобусах розвішені повідомлення, про можливе зменшення кількості рейсів, що виконуватимуть пільгове перевезення громадян та, що буде зменшена як пасажиромісткість автобусів, так і кількості рейсів, – пояснив Руслан Івашина. - Ми тісно співпрацюємо з перевізниками, але два місяці заборгованості, за грудень місяць вона висить…

 

Також начальник відділу транспорту пообіцяв, що до кінця тижня в маршрутках з’являться графіки руху транспорту по маршруту з врахуванням скорочень.

Мер Віталій Малецький, в свою чергу, просить перевізників не поспішати з таким рішенням і перечекати свята. За його словами. Після 8-го березня можлива позачергова сесія міськради з питання компенсації пільгового перевезення громадян.

 

Нагадаємо, що на сесії міськради депутати не прийняли програму компенсації витрат на перевезення пільгових категорій населення.

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Global look Press
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх