Популярний у всьому світі кубинський напій чудово тамує спрагу та наповнить ваш організм вітаміном С у зимову погоду. Класичний мохіто містить ром, але й без додавання алкоголю отримаємо не менш смачний напій.
Для приготування мохіто необхідно: півлимону (лайм), мята, цукровий сироп, льод.
Спосіб приготування безалкогольного мохіто від майстра виробничого навчання Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С. Макаренка Тетяни Рили:
Коктейль «Мохіто» є вдосконаленою версією напою «Драк», рецепт якого придумав відомий пірат Ф. Дрейк. Морські розбійники настоювали ром на лаймі і м'яті. Отриманий напій допомагав їм боротися з інфекційними захворюваннями у морських походах.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.