Полтавським журналістам погрожував «магістр окультних наук»

6.06.2015, 20:21 Переглядів: 1 840

Полтавським журналістам погрожував «магістр окультних наук»

Щоб привернути до себе побільше клієнтів чоловік присвоїв собі титули та звання

Міліція Полтави встановила особу чоловіка, який погрожував журналістам. Про це повідомив начальник УМВС Полтавщини Олег Бех на прес-конференції 5 червня.

 

Кримінальне провадження за заявами двох полтавських журналісток про погрози їх життю та здоров’ю було розпочате Київським райвідділом міліції Полтави минулого місяця.

 

У ході досудового розслідування було встановлено також, що аналогічні листи з погрозами надходили і до жінки, яка не так давно за допомогою соцмереж та телебачення (1+1, «ТСН») поскаржилась на лікаря однієї з полтавських лікарень, яка відмовилась надати їй медичну допомогу.

 

«Зловмисником виявився 47-річний полтавець, як свідчить його візитка - «доктор астрології, магістр окультних наук, ректор астрологічної академії, астролог України і Росії, директор астрологічного центру», - розповів Олег Володимирович. - Під час проведення санкціонованого судом обшуку в одному з офісів поблизу Центрального ринку, який чоловік орендував для роботи, міліціонери виявили копії листів із погрозами, які він надсилав потерпілим жінкам, а також комп’ютерну техніку, на якій вони створювались та роздруковувались».

 

Свою вину полтавець визнав повністю. Тепер, відповідно до частини 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), йому загрожує відповідальність у виді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УМВС
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх