У Кременчуці почався сезон літніх крадіжок

8.06.2015, 10:59 Переглядів: 2 783

За два дні у кременчужан вкрали два велосипеди, два мобільні телефони та чоловічу сумку з телефоном і ключами від квартири «де гроші лежать»

Кременчуцькі крадії вже відкрили цьогорічний літній сезон. За два дні, 5 та 6 червня, у жителів міста зникли два велосипеди, два мобільні телефони та чоловіча сумка, повідомляє прес-служба міського управління міліції.

 

Першими постаждали велосипедисти. 5 червня 26-річний хлопець залишив свій велосипед у центрі міста на вулиці Радянській. Транспорт зник вже за кілька годин – з 15.00 до 18.00. Того ж дня у 27-річного кременчужанина викрали велосипед з підїзду будинку у провулку Поштовому. Це трапилося з 12.00 до 19.00.

 

6 червня у двох кременчужанок зникли мобільні телефони. 56-річна жінка залишилася без LG у медичному закладі на проспекті 50 років Жовтня, а 18-річна дівчина опинилася без свого Lenovo після відвідин розважального закладу на вулиці Київській.

 

Чоловічу сумку також вкрали 6 червня. У 40-річного власника вона зникла близько 12.30 на ринку у Крюкові. За словами постраждалого у сумці були мобільний телефон та ключі від квартири. Сума збитку склала близько трьох тисяч гривень.

 

Правоохоронці звертаються до жителів міста із проханням пильнувати і не залишати свої речі у людних місцях без нагляду, щоб не стати черговими жертвами злочинців. 

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх