Кременчужани продовжують наступати на одні й ті ж «граблі»

12.06.2015, 10:12 Переглядів: 2 866

Жертвами шахраїв знову стало троє людей: через Інтернет, по телефону і наживо

Шахрайські схеми в Україні та Кременчуці продовжують діяти. За минулу добу, 11 червня, до правоохоронців міста звернулося троє людей, що стали жертвами недобросовісних продавців товарів та послуг та телефонних шахраїв, повідомляє прес-служба міського управління міліції.

 

32-річний кременчужанин через Інтернет замовив кондиціонер. 2 червня чоловік перерахував продавцеві 8 тисяч 140 гривень, і став чекати покупки. Коли 11 червня йому нічого не надіслали, перестали брати трубку і не повернули гроші – зрозумів, що потрапив на шахраїв.

 

80-річну бабусю обдурили по телефону. Вчора, 11 червня, о другій годині ночі їй подзвонили невідомі і сказали, що син потрапив у ДТП, тому потрібно передати 4 тисячі гривень на лікування. Довірлива старенька так і зробила, а коли вранці дізналася, що син живий-здоровий, подалася до правоохоронців.

 

27-річний кременчужанин став жертвою недобросовісних працівників фірми, що встановлює металопластикові вікна. Чоловік віддав їм 15 тисяч гривень передоплати, а встановлення вікон так і не дочекався.

 

Правоохоронці звертаються до кременчужан з проханням не довіряти невідомим особам, не користуватися послугами невідомих фірм, навіть, якщо вони пропонують дуже зекономити, та не «куплятися» на вмовляння телефонних шахраїв, а одразу дзвонити рідним.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх