Стрілянина у гральних автоматах

12.02.2009, 12:50 Переглядів: 1 849
Хлопець поцілив товаришеві в стегно та втік.

У ніч на 9 лютого у залі гральних автоматів у центрі Кременчука пролунав постріл. На вулицю вибігли двоє чоловіків, сіли в машину та поїхали. Потім приїхала «швидка» і відвезла до лікарні 27-річного хлопця із пораненням стегна. Злочинця досі не знайшли.

9 січня, близько 3.30, до 1-ї міської лікарні карета «швидкої допомоги» привезла 27-річного хлопця із вогнепальним пораненням стегна. Кременчуцькі правоохоронці виїхали на місце пригоди – до зали гральних автоматів у районі перехрестя вулиць Красіна та Пролетарської.

– Звечора у цьому закладі відпочивала компанія з чотирьох-п’яти друзів, – розповідає прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач. – Потерпілий каже, що між ним та його знайомим виникла сварка. Про її причину він не розповідає. Товариш дістав якийсь предмет, схожий на пістолет, та вистрелив… Після того, разом з іншим товаришем, вони сіли в автомобіль та зникли. Підозрюваного розшукують. Це 28-річний раніше судимий хлопець. «Швидку» викликала дівчина з тієї ж компанії.

З місця пригоди експерти вилучили 9-міліметрову гільзу. Із якої зброї пролунав постріл, у міліції сказати зараз не можуть.

– Потерпілий написав заяву про нанесення йому тілесних ушкоджень, – каже Анна Волювач, – ступінь їх важкості буде встановлено пізніше. Поранення не наскрізне – куля «ковзнула» по нозі. Хлопцю вже зробили необхідну операцію.

«Поцілив» від трьох до семи 

Відносно підозрюваного вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Про це повідомляє Центр зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в Полтавській області. За такі дії кривднику може світити від трьох до семи років позбавлення волі.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх