Як кременчужанин у Хоролі розбійничав

7.02.2009, 12:22 Переглядів: 1 384
Кілька діб ганялися міліціонери за двома грабіжниками, що нападали на магазини в Хоролі, а ховалися у знайомої в Миргороді..

Першою жертвою двох 19-річних хлопців (один з Кременчука, а інший з Миргорода) став хорольський магазин «Дукан». Вони напали на нього ввечері 27 січня. Налякана погрозами розправи жінка-продавець віддала розбійникам дві тисячі гривень. Ті відразу винайняли таксі та відправилися пиячити до Миргорода, де під ранок «осіли» у знайомої дівчини. Проте, як повідомляє начальник Хорольського райвідділу міліції пан Марченко, в той момент їх вже вирахували правоохоронці і справа була лише за затриманням.

28 січня молодики вже відчули брак грошей і продовжили свою грабіжницьку справу – напали на магазин ВАТ «Хорольська мехпекарня». Вони поранили ножем працівника і винесли касовий апарат.

Міліція повідомила про злочинців працівників авто- та залізничного вокзалу, водіїв таксі. Один із таксистів зателефонував і розповів, що кілька годин тому відвозив схожого за описом молодика на залізничну станцію Хорола. Там першого з підозрюваних і схопили, за декілька хвилин до прибуття його поїзду. Пізніше затримали і його спільника. На хлопців очікують вісім довгих років роздумів про своє життя в місцях позбавлення волі.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх