В Кременчуці чоловіки вирішили провчити знайомого та... вбили його

30.07.2010, 11:35 Переглядів: 3 461
Троє хлопців, співчуваючи жінці, над якою знущався син, вирішили їй допомогти – поговорити з сином і поставити його на праведну дорогу. Але згодом чоловіча розмова закінчилася трагедією..

Минулого тижня троє юнаків вирішили допомогти старенькій жінці, що мешкала в передмісті Кременчука і поставити на праведний шлях її сина.  

Як каже прес-офіцер Кременчуцького міського управління міліції Анна Волювач, того дня юнаки прийшли у гості до своїх знайомих. В цьому ж будинку жив 39-річний Микола зі своєю матір’ю. Саме мати першою завела розмову про свого сина. Зупинившись коло юнаків та привітавшись, вона пожалілася їм на сина.

– Жінка казала, що її син веде аморальний спосіб життя, не нехтує оковитою, а коли у нього немає на горілку грошей, то відбирає їх у матері, –  каже Анна Волювач.

Хлопці, вислухавши жінку, поспівчували їй і вирішили допомогти, так би мовити, поговорити з сином і поставити його на праведну дорогу.

Така нагода випала у той же вечір, коли юнаки зустріли Миколу. Вони вирішили провести з ним виховну бесіду. Розмови не вийшло і вони вирішили за допомогою фізичної сили  втлумачити чоловіку, що він не правий. Били втрьох, коли чоловік впав, один із юнаків – Дмитро – почав добивати Миколу ногами. 

Вирішивши, що він засвоїв урок, пішли далі до знайомих продовжувати гостювати. Наступного дня Микола помер. Мати подзвонила в міліцію та розповіла про раптову смерть сина. Коли на місце пригоди приїхала слідчо-оперативна група, то на тілі потерпілого видимих тілесних ушкоджень, які б могли спричинити смерть, виявлено не було.

– Слідів насильства на ньому не було. Обстановка в  будинку порушеною не була, тому відразу без судово-медичної  експертизи і не можна було сказати, що смерть чоловіка має кримінальний характер.  Після розтину трупа було встановлено, що смерть настала внаслідок закритої тупої травми черева з розривом селезінки, що ускладнилося гострою внутрішньою крововтратою, – каже Анна Волювач.

За її даними, в ході оперативно-пошукових заходів працівниками Кременчуцького райвідділу міліції затримано трьох вищевказаних  молодиків. Згодом встановлено всі обставини трагедії. Дмитра заарештовано. Проти нього порушено кримінальну справу за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

- Слідство має докази, що саме удари Дмитра у зону черева спричинили смерть потерпілого, – каже Анна Волювач.

Ще два нападники – Олексій та Іван –  наразі знаходяться під підпискою про невиїзд.

ЗАКОН

Частина 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» карається позбавленням волі  на  строк  від  семи  до  десяти років.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх