Посадовця ТОВ «Татнафта-Україна» звинувачують у шахрайстві

20.10.2005, 17:10 Переглядів: 1 820
У Києві викрито одного з керівників товариства з обмеженою відповідальністю “Татнафта-Україна” (підпорядковане ЗАТ “Укртатнафта”). Посадовець підозрюється у тому, що з метою незаконного отримання в банку кредиту на суму 1,2 млн. доларів США надав підроблені довідки про наявність заставного майна (4,9 тис. тонн паливно-мастильних матеріалів загальною вартістю 7,1 млн.

У Києві викрито одного з керівників товариства з обмеженою відповідальністю “Татнафта-Україна” (підпорядковане ЗАТ “Укртатнафта”). Посадовець підозрюється у тому, що з метою незаконного отримання в банку кредиту на суму 1,2 млн. доларів США надав підроблені довідки про наявність заставного майна (4,9 тис. тонн паливно-мастильних матеріалів загальною вартістю 7,1 млн. грн.), яке начебто знаходилось на відповідальному зберіганні у закритого акціонерного товариства “Укртатнафта”. Таким чином, банку завдано збитків на суму 1,6 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину: шахрайство з фінансовими ресурсами та службові підробки.
Керівник філії одного з банків незаконно роздавав кредити
На Полтавщині порушено кримінальну справу за шахрайство з фінансовими ресурсами відносно керуючого філією одного з комерційних банків. Він, порушуючи рішення правління банку щодо права видачі кредитів обсягом не більше 800 тис. гривень, видав 48 кредитів на загальну суму 39,5 млн. гривень. При цьому посадовець роздрібнював суми кредитів, що перевищували встановлений ліміт. Зазначені дії призвели до виникнення простроченої заборгованості за виданими кредитами на суму 5,6 млн. гривень.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх