Вкрав, побив, вбив. І все за одну добу

27.10.2005, 16:10 Переглядів: 1 955
18 жовтня до чергової частини Автозаводського відділу міліції звернувся 31-річний кременчужанин. За його словами, близько девятої вечора біля бару “Шанс”, що на Молодіжному, невідомий забрав у нього мобільний телефон, вартістю 900 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів було затримано 23-річного громадянина, який мешкає на вулиці Молодіжній. У нього знайшли телефон потерпілого.

18 жовтня до чергової частини Автозаводського відділу міліції звернувся 31-річний кременчужанин. За його словами, близько девятої вечора біля бару “Шанс”, що на Молодіжному, невідомий забрав у нього мобільний телефон, вартістю 900 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів було затримано 23-річного громадянина, який мешкає на вулиці Молодіжній. У нього знайшли телефон потерпілого. Подальшою перевіркою було встановлено причетність затриманого до скоєння інших злочинів.
Так, 17 жовтня біля бару “Діонис” виникла сварка між затриманим та 47-річним кременчужанином. Фіналом цього інціденту став удар ножем у правий бік останнього. Потерпілого госпіталізували у третю міську лікарню з діагнозом проникаюче ножове поранення черевної порожнини.
Під час обшуку у затриманого вилучили речі з плямами крові, які вказали на його причетність ще до одного трагічного випадку. Минулого понеділка, близько одинадцятої вечора, біля бару “Шанс” було знайдено тіло 41-річного кременчужанина. Причина смерті – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та крововилив. Як з'ясувалося, травму чоловікові наніс цей же 23-річний молодик. Зі слів свідків, він в прямому значенні слів “стрибав по голові” своєї жертви. Затриманий ніде не працює, раніше не судимий.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх