Під Градизьком у тумані зіткнулось п\'ять машин

17.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 854
Машина віце-мера Кременчука після аварії, яка трапилась 10 листопада на трасі під Градизьком нагадувала купу металобрухту. ЇЇ пасажири госпіталізовані..

Відразу п'ять автівок зранку 10 листопада зіткнулися в районі Градизька на 215 кілометрі траси Бориспiль – Днiпропетровськ. За даними керівництва ДАІ, причинами аварії називаються туман і небезпечні маневри водіїв. За словами самих водіїв, події розгорталися таким чином. У напрямку Києва з Кременчука рухався мікроавтобус “Івеко”. Він почав обганяти вантажну фуру і раптом побачив вогні фар “КАМазу”. Нагадаємо, того дня стояв густий туман. Водій “Івеко” зрозумів, що не може повернутися на свою смугу руху, і виїхав на узбіччя. За мікроавтобусом їхала машина віце-мера Кременчука Валерія Блінова ВАЗ-21015 з комп'ютерщиками міськвиконкому. Вони прямували на навчання в центральну виборчу комісію до Києва. Водій легковика, слідом за 'Івеко', теж обганяв фуру. Коли мікроавтобус з'їхав на узбіччя, легковик мерії 'в'їхав' під 'КАМаз'.
Відразу після ДТП водії почали допомагати потерпілим. Поки вони надавали їм допомогу, з туману вискочили ще дві машини. “КРАЗ”, що їхав з боку Києва, зiткнувся з “КАМазом”, а з боку Кременчука вискочив “Маз”, який зіткнувся з багатостраждальним 'ВАЗом', з'їхав в кювет та перекинувся.
Внаслідок ДТП 29-річний пасажир автомобiля ВАЗ-21015 отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану пiдборiддя, закритий перелом лiвої променевої кiстки. Інший пасажир – громадянка Ч., отримала вiдкриту черепно-мозкову травму, численні забиття тіла, переломи нижнiх кiнцiвок, механiчний вiдрив нижньої щелепи. Потерпiлих доставили в третю мiську лікарню, де 23-річна дівчина згодом померла.

До уваги!

10 листопада внаслідок ДТП під Градизьком постраждав 26-річний Ігор Рассоха. Йому потрібні гроші для термінової операції. Прохання до всіх небайдужих людей – допомогти.
Банк отримувача КБ „Приват Банк”, Код ОКПО 2893104656, МФО 305299, Рахунок № 26205600654115.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх