У потягу "Кременчук -Москва" знаходять контрабанду

26.11.2006, 18:11 Переглядів: 2 115
Більше півтисячі шкіряних кашкетів було вилучено вночі 12 листопада з поїзда "Кременчук - Москва". Як повідомляє прес-служба Сумського погранзагону, при спільній перевірці поїзда пограничники й митники у просторі між стелею купе вагона виявили 476 кашкетів зі шкіри і 80 зі шкірозамінника. Тюки з кашкетами, на суму понад 29 тисячі гривень, віз громадянин України. Кашкети передані митниці.

Більше півтисячі шкіряних кашкетів було вилучено вночі 12 листопада з поїзда 'Кременчук - Москва'. Як повідомляє прес-служба Сумського погранзагону, при спільній перевірці поїзда пограничники й митники у просторі між стелею купе вагона виявили 476 кашкетів зі шкіри і 80 зі шкірозамінника. Тюки з кашкетами, на суму понад 29 тисячі гривень, віз громадянин України. Кашкети передані митниці.
А вже за кілька днів потому, прикордонники в пункті пропуску “Хутір Михайлівський” (Сумська область ) у тому ж таки просторі між стелею неробочого тамбура поїзда “Кременчук – Москва', виявили 556 шкірних головних уборів, оцінених в 30 тисяч гривень. Москвичам не доведеться їх примірити, оскільки товар також конфісковано.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх