Фура «зім’яла» ВАЗ

26.03.2009, 22:02 Переглядів: 1 915
Загинули водій-міліціонер та три пасажири легковика.
Працівник міліції був за кермом у робочий час і виконував свої обов’язки, заявляють у міліції.

19 березня в районі села Максимівка 45-річний водій вантажівки виїхав для обгону на зустрічну смугу та зім’яв ВАЗ-2109. У легковику, який виявився службовим автомобілем кременчуцького міського управління міліції, одразу загинули водій-міліціонер та троє пасажирів-кременчужан. Серед них – трирічна дитина...

Страшна дорожня пригода сталася 19 березня, близько 11.00, на ділянці дороги між селом Максимівка та Кременчуком. Того дня були доволі складні погодні умови – з ночі йшов мокрий сніг. Як повідомляє керівник прес-служби обласного управління ДАІ Юрій Стороженко, 45-річний водій тягача «Scania» з напівпричепом їхав у бік Кременчука. Як він сам потім пояснював правоохоронцям – хотів обігнати автомобіль, який рухався попереду. Він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із ВАЗом.

У салоні легковика, який є службовим автомобілем Кременчуцького міського управління міліції, було чотири людини. Троє загинули на місці, а 48-річну жінку у важкому стані та з переламаними ногами госпіталізували до Градизької лікарні. Серед загиблих 29-річний водій (старший сержант міліції), 49-річний чоловік, 73-річна жінка та трирічна дитина.

Водій фури наразі знаходиться під вартою. Порушено кримінальну справу, тривають слідчі дії. Чоловікові загрожує відсидіти за гратами від п’яти до десяти років.

– Керівник донецького автопідприємства, – каже прес-офіцер міського управління міліції Анна Волювач, – якому належить автомобіль, не міг повірити, коли почув про трагедію. Він казав, що його водій – один із найдосвідченіших і займає перші місця на змаганнях серед далекобійників.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх