Безкоштовний кабель щоб прогулятись

15.04.2020, 15:00 Переглядів: 2 289

Безкоштовних 10 м кабелю та безкоштовне налаштування роутеру надає Фрегат, щоб ви могли безпечно прогулятись по мережам інтернету. До того ж ви отримуєте цілих 100 мбіт інтернету всього за 64 грн, та ще бонусом 2 місяці без абонплати. Вам залишається лише насолоджуватись 100 мбітами справжнього мега коннекту та робити онлайн покупки не виходячи з дому


 

Поради від Фрегат для безпечних покупок у інтернеті.


Якщо ви обрали невідомий інтернет-магазин, перед покупкою варто витратити 15 хвилин на невелике розслідування:


1. Перш за все, перевірте наявність фізичної адреси магазину. Також на сайті мають бути вказані декілька номерів телефонів. Зателефонуйте та з’ясуйте, як можна повернути товар у разі, якщо він вам не підійде.


2. Перевірте, які способи оплати існують на даному сайті. Якщо усі перелічені способи вимагають передоплату – це підозріло.


3. Ніколи не вводьте на сайті магазина параметри своєї кредитної карти, якщо тільки добре відомий і давно існуючий інтернет-магазин, яким вже користувались ваші знайомі.


4. Перед здійсненням покупки варто детально вивчити характеристики товару та порівняти ціни з іншими інтернет-магазинами. Якщо ціна суттєво нижча – це привід замислитись.


5. Не слід вірити відгуками на самому сайті магазину- слід пошукати більш-менш незалежні відгуки про товар і сам магазин в інтернеті і вивчити їх.


6. Перед замовленням уважно вивчіть правила обміну, повернення, гарантійного ремонту товару.


7. Якщо на ваше замовлення відповідають, що наразі товару немає і пропонують замінити його схожим за характеристиками – не погоджуйтесь. Спочатку необхідно детально вивчити опис цього товару на сайті та порівняти ціни з іншими інтернет-магазинами.


8. Звертайте увагу на гарантійний талон, гарантію надає компанія-виробник. Якщо гарантія надається безпосередньо магазином – це ризик, адже ви не зможете звернутись до сервісного центру за безкоштовним ремонтом. Також печатка про гарантію ставиться на гарантійному талоні, а не на жодному іншому документі.


Дзвони та підключайся 098-734-4444 або на сайті 

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх