Компанія «Альфатекс» відвантажила замовнику автомобілі MAЗ-5316F5-562-001

7.05.2020, 16:00 Переглядів: 2 594

 

Велика партія автомобілів-шасі МАЗ-5316F5-562-001 (Євро-5) відвантажена замовнику. Шасі будуть використані для установки спецнадбудов. Автомобілі на односкатній ошиновці, призначені для монтажу різного спеціалізованого обладнання та експлуатації в важких дорожніх і суворих кліматичних умовах, можливе використання в складі автопоїзда.


Відмінною особливістю автомобілів МАЗ є: надійність, комфортабельні умови роботи у водія, низькі експлуатаційні витрати, швидка окупність, сучасний дизайн, великий вибір моделей і комплектацій, застосування вузлів і агрегатів світових виробників автомобільних компонентів таких, як ZF, Shaanxi Fast Gear, Cummins, Mercedes, Weichai Power і т.д.:

  • Кабіна 6422 велика з оббивкою в північному виконанні, підресорена, 2-х місцева з двома спальними місцями (кабіна зі спальником), з розрізним лобовим склом, сидіння водія підресорене на пневматичній підвісці, рульова колонка регулюється у двох площинах, серійний передній бампер під прямокутні фари;
  • Монтажний розмір платформи становить 4580 мм;
  • Технічно допустима маса надбудови складає 8000 кг.

Головна вимога, яка пред'являється до вантажного шасі, - надійність в роботі при найважчих експлуатаційних умовах. Цій вимозі на 100 відсотків відповідають автомобілі МАЗ. Комплектуючи свій автомобільний парк спецтехнікою різної спрямованості на даному шасі, ви зможете отримати продуктивний апарат, який не підведе ні за яких обставин.


Більш детально на нашому сайті 


А щоб не пропустити цікаві новини, приєднуйтеся до наших сторінок в соціальних мережах: Фейсбук, Інстаграм


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх