Смарт годинник з нфс: гаджет, створений щоб полегшувати життя

23.05.2024, 14:00 Переглядів: 629

 

Перший смарт годинник з’явився в далекому 1972 році. Цей годинник від Hamilton Watch можна побачити в одному з фільмів про Джеймса Бонд, і виглядає він супер-іноваційно для свого часу. Звісно, він мав набагато менше функцій, ніж сучасні “розумні” годинники, які здатні замінити не тільки нотатник чи будильник, а й персонального тренера, лікаря або психолога.

Останнім часом все більше людей прагнуть придбати на просто “розумний” годинник, а смарт годинник з нфс, адже ця технологія дозволяє гаджету повністю замінити банківську карту або керувати “розумним” будинком. NFC - це надзвичайно зручно та практично!

Як працює технологія NFC


Ця бездротова технологія дозволяє пристроям обмінюватися даними на невеликих відстанях завдяки індуктивному зв'язку, що виникає між двома антенами. Працює вона завдяки невеличкому чіпу, вбудованому в гаджет. Він абсолютно непомітний ззовні та майже невагомий. Сама технологія NFS дуже зручна, і має кілька переваг:

  • Дає можливість здійснювати бездротові платежі в супермаркетах та громадському транспорті.
  • Забезпечує безпеку завдяки надійному шифруванню даних.
  • Значно спрощує процес оплати покупок, адже не потрібно носити з собою платіжну картку.
  • Дозволяє з'єднувати годинник з іншими пристроями - керувати музикою, телевізором або навіть усім будинком, якщо він оснащений відповідними технологіями.
  • Ідентифікація особи з цією технологією може бути набагато легшою. Також NFS часто використовується в офісах замість карти-ключа для забезпечення доступу в певні приміщення.

 
До недоліків NFC технології можна зарахувати хіба що невелику відстань, на якій вона працює - не більше 10 сантиметрів між двома пристроями.

Де придбати годинник з NFS і який краще обрати

Переважна більшість сучасних “розумних” годинників мають вбудовану технологію NFS - від бюджетних гаджетів з Алі-Експрес до флагманів відомих брендів. На сайті deka.ua представлені

Найпопулярнішими на ринку вважаються смарт годинники від Apple, Garmin та Samsung, проте не варто забувати й про пристрої, від Amazfit або Huawei. В той час, як “Яблучні” годинникі вирізняються серед конкурентів тільки класичним для бренду дизайном, інші компанії пропонують більш широкий асортимент моделей.

Так, смарт годинникі Garmin належать до “преміум” сегменту, але в їхньому асортименті присутні і повсякденні моделі. Усі вони вирізняються широким функціоналом, який задовольнить найвибагливіших користувачів.

 

Samsung пропонує стильні і водночас вишукані гаджети. Тут є навіть жіночі моделі - із металевим золотим ремінцем, який відмінно виглядатиме на руці сучасної красуні.

Яку б модель смарт годинника з NFS ви не вибрали, такий гаджет однозначно вартий грошей, які за нього сплачено. Адже він зробить ваше життя простішим та значно полегшить виконання повсякденних справ. Більше не потрібно носити з собою банківську карту, ризикуючи її загубити - адже оплачувати покупки і навіть проїзд у транспорті можна буде за допомогою годинника.

Технологія NFS все частіше використовується в повсякденному житті, адже користувачі з усього світу оцінили її зручність.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх