Дебетова карта: що це та чим відрізняється від кредитної?

24.05.2024, 16:15 Переглядів: 634 Р

 

Банківська платіжна картка – це стандартна пластикова пластина розміром 54x86x0,76 мм, яка служить для ідентифікації власника та забезпечує можливість безготівкових платежів.

У сучасному світі важко уявити людину яка б не мала хоча б одну банківську картку.  Найбільш поширені типи банківських карток:  кредитна та дебетова картка ПУМБ.

Безпека розрахунків

Забезпечення безпеки банківських карток є важливим аспектом, оскільки вони представляють ваші "пластикові гроші". Найбільш безпечні картки оснащені спеціальним чипом, що унеможливлює підробку та передають унікальні шифровані дані під час транзакцій.

Сучасні платіжні картки також використовують безконтактну технологію оплати. Ця новітня технологія дозволяє здійснювати покупки одним дотиком. Вам лише потрібно піднести картку до платіжного терміналу, і оплата виконана. З розвитком технології NFC все більше смартфонів вже мають вбудований NFC-модуль, що дозволяє використовувати їх для безконтактних платежів. Важливо впевнитися, що ваша картка додана до смартфона.

Як вибрати?

При виборі дебетової картки важливо враховувати ряд аспектів, щоб ваше користування було максимально зручним і вигідним.

  1. Умови обслуговування. Перш за все, ознайомтеся з тарифами на операції, які вам часто знадобляться, такі як зняття коштів з банкомату, перекази на картки інших банків або онлайн-розрахунки.
  2. Додаткові можливості. Дізнайтеся про можливості отримання додаткового доходу за рахунок залишку коштів на картці, або інші вигідні пропозиції.
  3. Мобільний додаток. Зручний мобільний додаток – ключ до зручності користування. Переконайтеся, що він має всі необхідні функції, такі як онлайн-оплати та перекази, які для вас важливі.
  4. Репутація банку. Перевірте ліцензію банку та його досвід на ринку.
  5. Розрахунки за кордоном. Якщо ви подорожуєте часто, зверніть увагу на комісії за конвертацію валюти та оберіть платіжну систему картки, яка буде найвигіднішою для вашого способу життя.

Дебетова картка ПУМБ

Якщо ви ще думаєте над тим, яку дебетову карту відкрити, зверніть увагу на всеКАРТУ від банку ПУМБ. Користуючись такою, ви взагалі не будете платити жодних комісій за:

  • відкриття та обслуговування карти;
  • оплату комунальних послуг та поповнення мобільного в ПУМБ Online;
  • зняття грошей в будь-якому банкоматі України (перекази на картки будь-якого українського банку за умови переказу у гривні у ПУМБ Online;
  • поповнення будь-яким способом (можлива комісія іншого банку)
  • зняття готівки у касі банка ПУМБ

Окрім цього, банк пропонує кешбек до 20%. Коли оплачуватимете своєю карткою, то за певні послуги чи покупки гроші частково будуть повертатися на ваш рахунок.


Ще серед переваг - Додатковий дохід - перераховуйте залишок коштів на депозит Вільний у ПУМБ Online та 1.5% за зняття готівки у касах і банкоматах за межами України. 

Також, перевагою є акції, які пропонує банк. Так, наприклад, з 15 травня по 15 вересня  діє акція “Оформлюйте всеКАРТА VISA в ПУМБ та вигравайте подарунки”. Протягом дії акції клієнти банка, які відкриють дебетову картку всеКАРТА приймають участь у розіграші чудових подарунків: поповнення мобільних телефонів номіналом 100 грн, тонометрів PARAMED One-X, подарункових сертифікатів на суму 1000 грн та одного з восьми смартфонів Iphone 15 128 Gb.

Більше інформації про переваги цієї картки дізнавайтесь на офіційному сайті банка – pumb.ua.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх