Вибираємо ідеальний холодильник: на що потрібно звернути увагу

30.05.2024, 15:45 Переглядів: 549

 

Важко уявити сучасну оселю без холодильника, він є “серцем” будь-якої кухні. Під час переобладнання кухні дуже важливо правильно обрати холодильник, і в цьому матеріалі ми розповімо, на що потрібно звернути увагу в першу чергу.

Об’єм має значення


Головний критерій вибору - це кількість людей, які проживають в квартирі чи будинку. Для однієї людини цілком підійде холодильник об’ємом 120 літрів, для двох ідеальним буде прилад з об’ємом близько 200 літрів, а от багатодітній родині краще вибрати модель з місткістю понад 300 літрів. Сучасні виробники пропонують безліч варіантів, тож вибрати є з чого. Приміром, холодильники Канді представлені у варіантах від 87 до 516 літрів.


Кількість камер


Сучасні холодильники зазвичай мають від однієї до п’яти камер, кожна з яких має своє призначення - тож тут треба керуватися власними потребами та гастрономічними уподобаннями:


  • Однокамерні холодильники зазвичай мають невеликий об’єм, їх часто купують для дачного будиночка. Вони можуть мати вбудовану міні-морозилку, але для тривалого зберігання заморожених продуктів такий варіант не підійде.
  • Двокамерні холодильники мають повноцінні відсіки для охолодження і заморозки продуктів, з окремими дверима. Це - найпопулярніший варіант, адже при невеликій вартості дозволяє зберігати широкий асортимент продуктів.
  • Три камерні холодильники підійдуть тим, хто педантично ставиться до зберігання різних типів продуктів і надає перевагу свіжій їжі. Такий холодильник має додаткову камеру з температурою від -1°С до +4°С, оптимальною для зберігання продуктів, які швидко псуються.
  • Багатокамерні холодильники - ідеальний варіант для великих родин, які роблять заготівлі з заморожених овочів або м’яса. Вони мають камери з різним ступенем заморозки і задовольняють потреби найвибагливіших домогосподарок.

Додаткові функції холодильника


Мало хто знає, але в більшості холодильників можна змінити сторону, в яку відкриваються двері. Це може стати в нагоді власникам невеликих помешкань, в яких не завжди можна розташувати холодильник в потрібному для комфортного користування місці. Окрім цього виробники пропонують ще декілька корисних функцій:

  • Сенсорний екран і звукові сигнали, які полегшують керування пристроєм;
  • Система Dual Cold, яка розумно розподіляє холодне повітря між всіма камерами;
  • Система Multibox - унікальна конструкція дверей, що мають кілька з’ємних ємностей;
  • Система BioSafeFuture, яка дозволяє втричі збільшити термін придатності свіжих ягід, фруктів, м’яса чи риби.

Звісно, це не повний перелік - він залежить від конкретної моделі і може змінюватися. Проте, деякі функції - приміром, No Frost або Air Control - присутні в усіх сучасних холодильниках, що робить їх дійсно комфортними в користуванні і максимально ефективними.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх