Турецька стоматологія: найкраща якість та сервіс вищого рівня

Сьогодні, 12:43 Переглядів: 194

 

Якщо ви все ще не знайшли “свого” стоматолога, а проблеми з зубами заважають отримувати задоволення від життя, саме час звернути увагу на Туреччину.

Медичний туризм набуває все більшої популярності, і не дарма - адже якість послуг в іншій країні може бути значно вищою, при цьому вартість послуг не відрізнятиметься, а то й буде нижчою.

Чому саме Туреччина

До Туреччини приїжджають люди з багатьох країн світу, адже турецька стоматологія вважається однією з найкращих і найякісніших. Тутешні лікарі - це випускники найпрестижніших університетів, які постійно покращують свої знання та навички, беруть участь в міжнародних конференціях і як результат пропонують пацієнтам найвищий рівень сервісу.

Під час лікування використовується найсучасніше обладнання. Приміром, для діагностики використовують:

  • Цифрову панорамну рентгенографію;
  • Радіовізіографію RVG;
  • 3-мірне сканування, 3D томографію.

Завдяки такому поєднанню високих технологій та людських навичок ви можете впевненими у тому, що лікування пройде на найвищому рівні.

Щодо послуг, то в клініках Туреччини найбільш популярними є:

  • Встановлення коронок;
  • Встановлення вінірів;
  • Встановлення зубних імплантів.

Під час усіх процедур використовуються сучасні матеріали найвищої якості, що забезпечує гарний та довготривалий результат.

 

Поєднання лікування та відпочинку


Туреччина - цікава та неймовірно прекрасна країна з унікальною культурою та історією. І під час поїздки з метою лікування ви матимете можливість з користю провести вільний час. Компанія GlobalMedik не лише зробить все, щоб лікування пройшло на високому рівні, а й допоможе підібрати готель та надасть рекомендації щодо цікавинок, які можна побачити під час подорожі.

На сайті компанії можна знайти рекомендації щодо місць, які можна відвідати, поки йде підготовка до операції та список найкращих готелей. Спробуйте скористатися цими порадами - і лікування зубів не лише покращить ваше здоров'я, а й стане насправді приємним та незабутнім!

Як підготуватися до операції


За місяць до операції киньте курити. Це стосується не лише звичайних сигарет, а й електронних або вейпів. Нікотин звужує судини, що сповільнює процес за живлення після хірургічного втручання. Доведено, що у пацієнтів які не курять, заживлення відбувається на 32% краще ніж у тих, що вживають нікотин.

За два тижні до операції перестаньте вживати алкоголь, аспірин або вітаміни та будь-які харчові добавки. Це теж сприятиме кращому та швидшому відновленню.

 

За тиждень до операції перевірте квитки та бронювання готелів і напишіть особистому консультанту, який буде на зв'язку під час подорожі.

Перед самою операцією:

  • Вечеря у день перед операцією має бути легкою, пийте багато води;
  • Будь-які ліки приймайте тільки після попередньої консультації з лікарем;
  • Вранці перед операцією не їжте і не пийте;
  • Не використовуйте жодну косметику перед візитом до клініки;
  • Зніміть прикраси, контактні лінзи та зубні протези;
  • Вдягніться у зручне вбрання і не забудьте взяти з собою засоби особистої гігієни.

Більш детальну інформацію ви зможете знайти на сайті компанії GlobalMedik. Завдяки дотримання цих простих рекомендацій процес лікування та відновлення пройде легко, і подорож до Туреччини залишить по собі тільки приємні враження!


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх