Як розкрутити сторінку в Instagram: поради початківцям

Сьогодні, 11:15 Переглядів: 70 Р

 

Іноді буває складно робити перші кроки, і в цьому випадку варто скористатися допомогою спеціалістів.

Розкрутка власної сторінки в Інстаграм - справа не проста й іноді без допомоги не обійтися. На щастя, існують компанії, які допомагають здобути більше підписників та зробити вашу сторінку більш популярною.

Чому варто збільшувати кількість підписників

Насправді, існує багато компаній, які допоможуть накрутити підписників Інстаграм. Скориставшись цією популярною послугою, ви отримаєте наступні переваги:

  • Підвищите впізнаваність свого бренду - адже більша кількість підписників означає й більше охоплення сторінки, тобто більша кількість людей побачить ваші публікації.
  • Дасте поштовх органічному зростанню авдиторії. Найскладніше розкручувати сторінку з нуля, зацікавити перші кілька сотень підписників. Потім люди почнуть активніше підписуватися на вашу сторінку адже бачитимуть, що вона популярна.
  • Люди довірятимуть вашому бренду - адже якщо вони бачать, що сторінка популярна, то автоматично довірятимуть інформації яка на ній викладена.

Також накрутка підписників може вирішити деякі проблеми, які виникли у вас, наприклад тіньовий бан, а також послуга стане в нагоді тим, хто не знає алгоритмів для розкрутки сторінки. Наприклад, для зростання кількості підписників критично необхідно використовувати правильні хештеги та робити регулярні публікації.

Коли ж ваша сторінка Інстаграм матиме велику кількість підписників, зростуть й шансти привернути увагу рекламодавців, що стане першим кроком у монетизації вашої сторінки.

Чи може накрутка спричинити бан

Насправді, така ймовірність є - але тут важливо те, яких саме підписників ви отримаєте за свої гроші. Багато компаній пропонують в якості підписників ботів - спеціально створені профілі, і в такому випадку штучна накрутка дійсно може закінчитися банком з боку адміністрації. Але якщо ви купуєте живих реальних підписників, бару в жодному разі не станеться. Саме тому важливо перевіряти компанію, з якою плануєте працювати. Уважно прочитайте відгуки, запитайте знайомих, які користувалися цією послугою, і вже потім вирішуйте, чи варто купувати підписників саме тут.

Серйозні компанії ніколи не пропонуватимуть купити ботів, адже таке співробітництво може бути лише одноразовим і не принесе довгострокової користі ані покупцю, ані продавцю.

Як зрозуміти, що компанія варта довіри

Серйозна компанія, яка пропонує купити послугу з накрутки підписників, зазвичай не завидує ціни. Тому така накрутка може бути вигіднішою ніж проведення повноцінної рекламної кампанії, а результат буде такий самий. Окрім того є ще кілька ознак, які допоможуть зробити правильний вибір:

  • Тільки реальні користувачі. Вашими підписниками будуть живі люди, які ставитимуть лайки під постами і робитимуть коментарі.
  • Швидкий результат. Зростання кількості підписників почнеться одразу після оплати послуги і триватиме близько доби.
  • Зворотній зв'язок. Служба підтримки компанії не тільки вирішить усі можливі проблеми, а й постійно буде на зв’язку. До того ж, солідні компанії зазвичай дають гарантію на свої послуги і повертають гроші, якщо не в змозі їх виконати.

Пам’ятайте, що накрутка кількості підписників не є гарантією майбутньої попуслярності вашої сторінки. Окрім цього вам потрібно буде попрацювати над стратегією, вивчити вподобання та поведінкові патерни вашої авдиторії і будувати подальшу взаємодію на основі цієї інформації. Також непогано буде придивитися до успішних конкурентів і використати успішні прийоми.

Використовуйте накрутку підписників у поєднанні з грамотною стратегією - і тоді успіх гарантований!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх