“Древо-Харків” - підприємство, яке виробляє тільки найякіснішу деревину

Сьогодні, 12:20 Переглядів: 79 Р

 

Девев’яне оздоблення оселі, сауни на прибудинковій території або ж і цілі будинки з натурального дерева стають все популярнішими серед українців. Таке житло не лише виглядає автентично та стильно, а й є справді комфортним.

Під час будівництва вкрай важливо правильно підрахувати кількість деревини, яка буде використана, та її вартість, і тут на допомогу прийде калькулятор пиломатеріалів - онлайн інструмент, який стане в нагоді як професійним будівельникам, так і замовнику робіт.

В чому переваги калькулятору

Підрахувати точну вартість пиломатеріалів вручну не так вже просто, адже дошки різняться за довжиною та шириною - до того ж під час будівництва може знадобитися різна кількість дошок кількох типів. Під час підрахунків вручну досить легко припуститися помилки, в той час як онлайн калькулятор зробить всі підрахунки швидко і точно.

Більше не потрібно витрачати час на розрахунки, достатньо ввести у спеціальні поля довжину дочок, їхню ширину, товщину, обрати кількість кількість - поштучно або в кубічних метрах - і натиснути кнопку “Додати”. За необхідності можна додати ще один або кілька розрахунків для дошок іншого типу - а потім зберегти інформацію у файлі .jpg.

Чому варто замовляти матеріали саме у “Древо-Харків”

Компанія “Древо-Харків” має одні з кращих пропозицій в Україні у співвідношенні ціна/якість. Тут ви знайдете широкий асортимент дерев’яних матеріалів: дошки різних типів, бруси та їхні імітації, спеціальні дошки для палуб, терас або підлоги.

Усі матеріали мають відмінні показники за такими параметрами:

  • Екологічність;
  • Стійкість до впливу зовнішнього середовища;
  • Міцність - а отже й безпека у використанні.

Виробник ретельно контролює увесь процес виготовлення дошок, починаючи із заготівлі і закінчуючи обробкою на сучасному обладнанні, яке відповідає світовим стандартам.

Завдяки привабливим цінам і системі бонусів для постійних замовників ви зможете уникнути переплат. А вибрати пиломатеріали можна не тільки в самому магазині, а й онлайн. Завдяки певному запасу деревини на складах підприємства ви можете бути впевнені у тому, що замовлення буде виконане в повному обсязі у найкоротші терміни.

Кваліфіковані фахівці служби підтримки зможуть проконсультувати вас щодо характеристик тих чи інших матеріалів, допоможуть обрати саме той тип дошок, який потрібен для реалізації вашого задуму а також дадуть відповіді на будь-які питання щодо товару і його доставки.

Спеціальна обробка деревини

Вся продукція, яку поставляє “Древо-Харків” проходить спеціальну обробку від паразитів, грибків та шкідників. Така обробка є екологічною й абсолютно нетоксичною і водночас вона позитивно впливає на характеристики деревини: зменшує її горючість і здатність поглинати вологу, створюючи спеціальний захисний шар.

Онлайн-калькулятор на сайті підприємства автоматично враховує й вартість такої обробки, тож вам не потрібно буде робити зайвих розрахунків.

Замовляючи деревину в “Древо-Харків”, ви можете бути впевнені у її високій якості та довговічності. І головне, зекономите кошти під час будівництва.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх