У Бердянську розпочинається акція „Стоп, комар!”

10.05.2012, 16:24 Переглядів: 1 860

 

Мета — комфорт для відпочиваючих

 

 

Ініціатор акції – громадська організація „Курорт Бердянськ” – на своєму черговому зібранні розглянула питання про боротьбу з цією комахою, яка дошкуляє багатьом бердянцям та гостям міста.

 

На засіданні виступили головний державний санітарний лікар міста Микола Гордієнко, керівники профільних підприємств, які здійснюють обробку територій від комах Роман Станкевич та Геннадій Проценко, заступник начальника державної екологічної інспекції Азовського моря Геннадій Сиром’ятников, міський голова Бердянська Олексій Бакай, члени організації.

 

Всі присутні зійшлися на думці, що за рахунок коштів, які заплановано в бюджеті міста, неможливо здійснювати по декілька обробок великих територій протягом всього сезону, що призводить до іміджевих втрат Бердянська, як міста сімейного відпочинку.

 

Збори вирішили звернутися до підприємців Бердянська, які тим чи іншим чином пов’язані з курортною сферою, та його жителів, які небайдужі до проблеми комарів, із закликом розпочати акцію „Стоп, комар!” а саме – збір коштів для того, щоб якомога швидше обробити великі площі поблизу прісних лиманів, які послуговують місцем розпліднення комарів. Зі свого боку „Курорт Бердянськ” обіцяє здійснювати громадський контроль за використанням зібраних коштів та першим перерахувати на рахунок відповідного підприємства 20 тисяч гривень внесків своїх членів.

 

Окрім того, головний державний санітарний лікар міста Микола Гордієнко пообіцяв не підписувати жодного дозволу на відкриття туристичної установи, якщо не будуть надані договори на обробку власних територій установи засобами дезинфекції та акту виконання відповідних робіт.

 

Члени „Курорту Бердянськ” впевнені, що акція „Стоп, комар!” вже з початку курортного сезону збільшить кількість відпочиваючих в Бердянську, дозволить їм спокійно проводити дозвілля на всій території міста та зберегти найприємніші спогади про цей відпочинок.

 

Автор: minchuk
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх