9 листопада в ефірі «ТСН» на «1+1» вийшла четверта серія проекту «Недоїдальня», в рамках якого журналісти взялися реформувати харчоблок однієї зі шкіл Миргорода.
У ньому експерти провели експеримент в шкільному харчоблоці - шеф-кухар столичного ресторану приготував там обід із продуктів, які щодня використовують у шкільних їдальнях, але додав їм гостроти. «ТСН» вирахувала вартість такого обіду до копійки. Скільки батьки готові заплатити за смачний шкільний обід?
Нагадаємо, що минулого року ТЪ, разом з комплексною комісією, перевіряв харчоблоки кременчуцьких шкіл:
Итоги проверок пищеблоков учебных заведений Кременчуга: грибок на стенах, холодная еда и повара без перчаток
Результати перевірки харчоблоку 31-ї школи
Результати перевірки харчоблоку 24-ї школи
Націнки на їжу у ПТУ-19 шокують
Результати перевірки їдальні 17-ї школи
Результати перевірки харчоблоку 12-ї школи
Результати перевірки 26-ї школи
Комісія шокована харчуванням сиріт у ПТУ-6
Результати перевірки харчоблоку 4-го ліцею
Результати перевірки харчоблоку 20-ї школи
Результати перевірки харчоблоку 19-ї школи
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.