Полтава економить на гарячій воді

20.07.2006, 12:07 Переглядів: 1 988
У Полтаві з початку цього тижня гарячу воду подають по графіку. Про це “Телеграфу” повідомили у прес-службі полтавської місьради. За їхніми даними, три дні  - п”ятницю, суботу та неділю – у місті не буде гарячої води. В інші дні її відключатимуть лише на ніч – з 24.

У Полтаві з початку цього тижня гарячу воду подають по графіку. Про це “Телеграфу” повідомили у прес-службі полтавської місьради. За їхніми даними, три дні  - п”ятницю, суботу та неділю – у місті не буде гарячої води. В інші дні її відключатимуть лише на ніч – з 24.00 до 6.00. Скільки часу полтавчане житимуть за таким графіком, поки що ніхто не знає. У прес-службі Полтавської міськради кажуть, що керівництво міста сподівається вирішити питання із гарячим водопостачанням протягом місяця.
“Гаряча” проблема у місті виникла через те, що підприємство “Полтаватеплоенерго”, яке забезпечує місто водою та теплом, заборгувало за газ. Тому його в черговий раз намагались відключити газопостачання. На думку міської влади,  вигідніше “посадити” Полтаву на жорсткий графік посатачання гарячої води, ніж в 2-3 рази підвищити на неї тариф. Керівництво міста вважає, що у такий спосіб зможе вдвічі скоротитки збитки теплоенергетиків.
Самі мешканціц Полтави, звісно ж, будуть сплачувати лише за спожиту воду. Лікарні та дитячі заклади від гарячої води не відключатимуть.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх