Одягаємо яскраві панчохи

26.11.2009, 08:05 Переглядів: 3 774
Нестандартні панчохи можуть не лише привернути увагу, але й покращити настрій.
Такі ніжки важко не помітити!

Ще не так давно мало хто наважувався вдягнути надто визивні та яскраві колготи чи панчохи. Це могли дозволити собі лише ну дуже екстравагантні дівчата. Перехожі дивились їм у слід, і лише диву давались. Тепер дівчата із «яскравими ніжками» нікого не бентежать – до строкатих, ядучо-різнобарвних колгот із різними візерунками звикли. Та й панночки до них адаптувались, і тепер купляють все частіше. Звичайно ж, традиційні чорні та тілесні панчохи залишаються лідерами продаж. Однак і яскраві колготи теж не припадають пилом на прилавках.

– У мене червоне пальто та чоботи. І колготи спеціально під них придбала, аби були у тон. Буду загадковою жінкою у червоному. А що, моєму хлопцю подобається. Пішла на диско у синьому платті, панчохи червоні, виглядало доволі оригінально. Цікавіше, ніж якби я була вдягнена у стандарт, – ділиться із нами кременчужанка Марія.

Продавці розповідають, що найбільше кременчужанки полюбляють рожеві, фіолетові, сині, рідше – салатові кольори.

–Якщо панчохи, скажімо, у сіточку, то беруть червоні, – каже продавець колгот Аліна. – А от такі лосини – показує на ніжки манекена, одягнені у рожеві та фіолетові вироби – часто беруть кольорові. Вони не так часто рвуться, і під ботфорди їх зручно вдягати. А коли тепло, надають перевагу лосинам із мереживом.

Як не промахнутися?

• Якщо ви віддаєте перевагу класичним кольорам, пам’ятайте, панчохи мають ідеально поєднуватися з одягом. Чорні спідниці відмінно виглядають з чорними панчохами, але от всі інші варіації «в чорних тонах» здатні зіпсувати ансамбль. Уникайте панчіх, які набагато темніші спідниці

• Білі панчохи поєднуються з уніформою медсестри. Або з весільним платтям. Зі світлими та пастельними кольорами краще носити тілесні панчохи.

• Чим вишуканіші туфлі, тим більш прозорі панчохи повинні їх супроводжувати

• Якщо ноги трохи повні, варто уникати моделей із малюнком і в сіточку - вони візуально збільшують ноги. Краще зупинитись на негеометричному візерунку, який довільно повторюється

• Розмір таки має значення. Якщо панчохи замалі, ніякого ефекту «супер-утягування» не буде – вони просто порвуться. Якщо ж панчохи великі, вони почнуть збиратися неестетичними складками і провисати

• Чим більше лайкри, тим дорожче і набагато краще. Якщо лайкри в складі менше 8%, колготки не будуть облягати ноги, а навпаки, обвиснуть та зберуться складками на щиколотках.

Плоскі шви кращі за круглі. Плоскі частіше зустрічаються на дорогих і якісних моделях. Колготи з круглим швом не одягнеш під облягаючу сукню - шов випиратиме.

Якщо відчуваєте приємний і сильний запах ароматів, колготки, напевно, якісні, а не зроблені на Малій Арнаутській. Бо приємний і в той же час сильний і стійкий аромат мають тільки фірмові екземпляри.



 
Автор: yaremko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх