Тушкованка з курки — простий й дуже смачний в приготуванні рецепт блюда, яке допоможе прогодувати родину в разі блекаутів
Складові:
Курку вимити, нарізати на частини, викласти в глибоку миску, посолити, поперчити й ретельно перемішати. Банки простерилізувати, на дно викласти духмяний перець, лавровий лист і кілька кілець ріпчастої цибулі. Потім наповнити банки м’ясом. Утрамбовувати щільно, але залишити 2-3 см до краю банки й закатати їх.
На дно каструлі постелити рушник, поставити банки, наповнити водою так, щоб вона покривала курку. Дочекатися закипання і тушкувати 7 годин. Після закінчення зазначеного часу прибрати каструлю з вогню і дочекатися, доки банки повністю охолонуть.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.