У Козельщині, мабуть, немає людини, яка б не чула про Тетяну Власенко та її творчість. Усе це тому, що чудовий ліричний альт цієї красивої жінки звучить на концертах, які проходять у місцевому Будинку культури, а кліпи ж на пісні, авторкою й виконавицею яких є сама співачка, мають чималі перегляди в інтернеті.
Майже як «Оселедець під шубою», але смачніше, й без оселедця. Оселедець замінюють рибні консерви в олії або власному соку. Внаслідок того, що не потрібно чистити та обробляти оселедці, цей салат готувати швидше та простіше
Якщо у вашій оселі стійкий сирий запах, чорні, сирі плями на стінах та меблях, а у мешканців є алергічні ознаки (сльози, нежить, сухий кашель) й ще часті головні болі, значить крім вас тут живе пліснява. Вважається, що позбутися її дуже важко, але все-таки досвід показує, що перемогти цвіль цілком реально
Творча спілка письменників Кременчуччини, що об’єднує за професійними інтересами українських письменників Кременчуччини: міста Кременчука і Кременчуцької, Глобинської, Горішньоплавнівської міської, Градизької, Кобеляцької, Козельщинської, Семенівської селищних, Кам’янопотоківської, Новогалещинської, Оболонської, Омельницької, Піщанської, Пришибської сільських територіальних громад оголошує Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кременчуччина. Книга року»
Військова історія — важлива частина загальної історії як всієї України, так і міста Кременчука. Тому так важливо збирати, зберігати, а потім виховувати на історичних фактах молодь.
У кременчуцькому вищому професійному училищі № 7 вже два роки успішно діє Музей військової історії Кременчука. Днями там побували журналісти «Кременчуцького Телеграфа»
Напередодні Нового року газета «Для дому і сім'ї» проводила конкурс на найсмачніший рецепт від наших читачів. Жанна Хіменко, 85-років, запропонувала старовинний (понад 100 років) рецепт підчеревини фаршированої, яку подавали на стіл на свята в їхній родині. Страву навчила готувати її бабуся, 1892 року народження. Тепер і Жанна Борисівна з радістю ділиться рецептом із читачами «ДДС». Приготування займе якийсь час, але це того варте. Спробуйте!