2.09.2023, 15:15
Переглядів: 987
Як виявляється, багато фермерів-любителів не знають, чи можна кавунові кірки використовувати як добриво і як це робити, і через це просто викидають справжній «скарб»
31.08.2023, 16:03
Переглядів: 5 265
Життя без насильства. Про серйозну проблему — простими словами
31.08.2023, 12:34
Переглядів: 2 490
Коментарів: 1
Вітаємо переможниць!
29.08.2023, 07:45
Переглядів: 2 239
Горіховий Спас ще називають Хлібним Спасом, Полотняним Спасом та Холодним Спасом
29.08.2023, 07:01
Переглядів: 2 850
Життєва та творча скарбничка Олександра Дмитровича Саяна щедра на нагороди та високі звання. Журналіст, публіцист, науковець, професор КУЕІТУ, член Національної спілки журналістів України, автор багатьох видань цього року святкує одразу два ювілеї
28.08.2023, 09:01
Переглядів: 1 014
Коментарів: 1
Додавання до щоденного раціону полуниці може значно покращити здоров’я у літніх людей
28.08.2023, 07:48
Переглядів: 1 551
Коментарів: 1
Слимаки — це небезпечні шкідники, які можуть зіпсувати ваш урожай і звести вас з розуму
27.08.2023, 19:07
Переглядів: 1 611
Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово
27.08.2023, 16:03
Переглядів: 1 022
Літні турботи про груші — ключ до рясного врожаю та смачних плодів
26.08.2023, 12:02
Переглядів: 2 130
Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів
25.08.2023, 12:34
Переглядів: 1 154
Кременчуцька філателія
25.08.2023, 08:20
Переглядів: 997
Запекти грушу на сніданок — це чудова ідея. У вас вийде смачна, корисна і дуже елегантна страва. Крім того, для приготування цієї страви вам не потрібен цукор
21.08.2023, 13:03
Переглядів: 1 460
Алла Павлівна Гайшинська, директор «Кременчуцького краєзнавчого музею», знайомить нас із містичними місцями Кременчука. В бібліотеці на Соборній філії 2 вона розповіла цікаву легенду
21.08.2023, 08:22
Переглядів: 922
Час приготування — 45 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 127 ккал
20.08.2023, 10:01
Переглядів: 1 815
Час приготування — 1 година. Харчова цінність на 100 г — 111 ккал
19.08.2023, 14:03
Переглядів: 1 899
Він презентує свій новий історико-пригодницький роман «Пливе човен горя повен»
19.08.2023, 09:02
Переглядів: 2 056
Падалицею дачники називають ті плоди, які пікірують з гілки на землю через хвороби, сильний вітер або негоду. Деякі з них можна одразу вжити в їжу, а з іншими доведеться повозитися. Редакція розповість, куди подіти гнилі яблука в саду, щоб застосувати їх з користю
18.08.2023, 08:21
Переглядів: 1 535
Для того, щоб морква була солодкою та великою, її потрібно підгодувати. Рекомендують вносити фосфорні та калійні добрива
17.08.2023, 07:01
Переглядів: 1 372
Час приготування — 15 хвилин. Харчова цінність на 100 г — 115 ккал
16.08.2023, 12:29
Переглядів: 1 235
В NASA стверджують, що липень цього року став найспекотнішим місяцем за всю історію спостережень