У школах створять благодійні фонди

3.08.2006, 21:08 Переглядів: 2 232
До кінця року у школах міста мають з’явитись благоднійні фонди. Про це «Телеграфу» повідомив завідувач міського відділу освіти Олексій Довбня. За його словами, це надасть батькам можливість контролювати свої внески та зробить систему більш прозорою. «Якщо зараз кошти на потреби школи збирає класний керівник, то із появою фондів самі батьки будуть класти їх на спеціальний рахунок.

До кінця року у школах міста мають з’явитись благоднійні фонди. Про це «Телеграфу» повідомив завідувач міського відділу освіти Олексій Довбня. За його словами, це надасть батькам можливість контролювати свої внески та зробить систему більш прозорою. «Якщо зараз кошти на потреби школи збирає класний керівник, то із появою фондів самі батьки будуть класти їх на спеціальний рахунок. Ми будемо пропонувати відкривати такі фонди не лише у школах, але й у дитячих садочках», - каже Олексій Довбня. Він також відзначив, що створення благодійницьких фондів буде носити рекомендований характер.
Нараду, на якій керівникам шкіл та дитсадочків розтлумачать, як створювати благодійні фонди, у міськво планують провести вже у вересні. Зараз такі фонди існують у школах №16, №19 та №11.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх