Тріумф футболістів школи №8

22.09.2012, 10:36 Переглядів: 5 548

Тріумф футболістів школи №8

 

У запеклій боротьбі хлопці буквально вирвали перемогу на турнірі серед шкільних команд, організованому благодійним фондом «Джерело Дніпра»

 

Тріумф футболістів школи №8

 

Гравці футбольної команди школи №8 були на сьомому небі від щастя. Світилися радістю обличчя хлопців - вони голосно раділи званню чемпіонів серед шкільних команд, вітаючи з успіхом один одного та свого вчителя фізкультури й тренера Леоніда Булаха.

- Ми – команда «Моніка». Називаємо себе так, бо любимо серіал «Друзі», - розповіли хлопці. – І ця назва, вважаємо, принесла нам успіх. Ми чекали на нього дуже довго. У минулому році були другими, а тепер ми – перші!


Юні футболісти буквально вирвали перемогу -  їм довелося витримати дві гри поспіль. Спочатку півфінал, і з цього ж  дня, з невеликою перервою, гру в фіналі з командою гімназії №6. Хлопці кажуть, що фінальна гра була найважчою. Суперник був дійсно гідний та небезпечний: у півфіналі він здобув перемогу над досвідченими гравцями з футбольного класу школи №1, які тримали чемпіонське звання два роки поспіль. У результаті командні місця шкільного футбольного турніру на приз Почесного громадянина Кременчука, Почесного Президента Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимира Матицина розподілилися так:


І місце – команда школи №8

ІІ місце – команда гімназії №6

ІІІ місце – команди шкіл №1 та №24


І ось – урочисті миттєвості нагородження та закриття футбольного турніру, який проходив з 10 по 20 вересня. У своєму вітальному слові, зверненому до юних футболістів, Володимир Матицин, спонсор шкільного чемпіонату, пообіцяв, що добра традиція таких ігор продовжуватиметься і надалі, а юним гравцям побажав витривалості, упевненості в собі, удачі та нових перемог. Вітали юних футболістів і голова громадської організації «Рідне місто» Юрій Гриценко, і голова міського спорткомітету Олександр Мазур. Вони подякували гравцям, організаторам турніру та особисто Володимиру Матицину.

Команда-переможець традиційно отримує від БФ «Джерело Дніпра» кубок, медалі та форму для всіх гравців; призери (за І-ІІІ місця) теж нагороджені медалями та комплектами м‘ячів. Крім цього, були й заохочувальні призи для півфіналістів, і солодкі подарунки – оригінальні торти з футбольною символікою від ресторану готеля «Європейський» та напої від торгового дому «Ізумруд».

 

Найкращі гравці турніру отримали особисті призи – пам‘ятні статуетки

Дмитро Яцик – кращий вратар

Максим Голуб – кращий захисник 

Владислав Пасько – кращий напівзахисник

Артур Грахольський – кращий нападник

Денис Дудка кращий  гравець турніру.

 

 

 

 

 

 

Тріумф футболістів школи №8

 

 

 

Тріумф футболістів школи №8

 

 

 

Тріумф футболістів школи №8

 

 

 

Тріумф футболістів школи №8 Тріумф футболістів школи №8


Тріумф футболістів школи №8 Тріумф футболістів школи №8


Тріумф футболістів школи №8 Тріумф футболістів школи №8


Тріумф футболістів школи №8 Тріумф футболістів школи №8

Автор: averyanov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх