Які велопаради заплановані цього року в Кременчуці

15.04.2015, 12:00 Переглядів: 3 107

Які велопаради заплановані цього року в Кременчуці

Керівник ГО “Велосипед” Олексій Корчак розповів про велозаходи та велопатруль у Кременчуці

Олексій Корчак, керівник кременчуцької громадської організації “Велосипед”, розповів, що у цьому році пройде традиційно 4 велопарада: на Велодень - 30 травня,

24 серпня - на день Незалежності,

29 вересня - на день міста та

перед Новим роком.

 

Ще одна акція планується на День вшанування загиблих 8 чи 9 травня, коли кременчуцькі велосипедисти їздять на могилу льотчика Виноградова, аби віддати шану дідам, які віддали своє життя за Батьківщину, так само як нині віддають свої життя наші сучасники - молоді хлопці.

 

- Відкритий чемпіонат Кременчука в тому році провести не вдалося через ситуацію в країні, - зазначив керівник організації “Велосипед”. - У цьому році відкриття сезону планується на 26 квітня о 14:00 перед Крюківським мостом. Маршрут буде до Деївської гори, де вже плануються покращені траси до відкриття сезону. Зараз завершуються роботи з підготовки памп-треку (спеціальна велосипедна траса, що представляє собою чергування ям, контр-уклонів) біля кінотеатру Дніпро і 30 травня плануємо провести змагання.

  

Як раніше писав “ТелеграфЪу Кременчуці буде створений велопатруль, з метою запобігання нещасних випадків за участі велосипедистів в місцях масового відпочинку дітей.

 

- У тому році було зафіксовано 23 випадки контакту велосипеду з людьми, 18 з них у сквері ім. О. Бабаєва та 16 - контактів з дітьми, - зауважив Олексій Корчак. - Велопатруль 2-3 рази на тиждень зменшить випадки, щоб велосипедисти перестали носитися алеями і тротуарами та збивати пішоходів.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх