В Кременчуці міський Палац культури погрожують закрити: пожежні називають його небезпечним

15.07.2015, 14:43 Переглядів: 2 007

Найбільшому культурному закладу міста бракує фінансів на поновлення системи водопостачання - все, що можна відремонтувати і полагодити з протипожежної безпеки власним коштом, працівники МПК вже зробили

Кременчуцькі пожежні вважають міський Палац культури пожежонебезпечним, про це сьогодні, 15 липня, вони заявили на засіданні ради з надзвичайних ситуацій в мерії.

 

- На сьогодні перебування людей у будівлі МПК небезпечне. У разі виникнення пожежі виявити причину її складно, а загасити практично неможливо – у будівлі не працює система пожежного водопостачання, - заявив представник Кременчуцького міськрайонного управління ДСНС.

 

Як зазначив керівник міського Палацу культури Сергій Ситник, проблеми з протипожежним водопостачанням у них дійсно є. Будівлі Палацу вже 40 років, системи подачі води вже давно зіржавіли і відремонтувати їх неможливо – потрібна повна заміна.

 

- Питання щодо закриття МПК за станом протипожежної безпеки існує вже три роки, і щоразу нам вдавалося його подолати. Силами МПК ми робимо заміну протипожежних дверей Палацу, обробку протипожежними засобами сценічної системи, оновили протипожежну завісу. Всі внутрішні роботи, які можемо, робимо власним коштом. Силами міста позаминулий рік зробили проект реконструкції протипожежних систем гасіння, оповіщення, сигналізації. Наразі немає проекту підведення води. Відремонтувати наявну систему ми не можемо, бо вона вже дуже стара, іржава та енергозатратна, тому єдиний вихід – встановлювати нову, - повідомив Сергій Ситник.

 

Уже відомо, що зараз розробляється проект загальної реконструкції Палацу, в якій буде доповнена і протипожежна частина, проте коштів на систему водопостачання теж не передбачено.

 

Рішенням засідання постановили, що керівництво МПК має подати заяву на отримання коштів на протипожежне водопостачання із бюджету 2016 року. Покищо Палац культури не зачиняють.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх