Об`єднання «Самопоміч» у Кременчуці: «Прозорість та відкритість – наші суттєві переваги!»

9.09.2015, 10:19 Переглядів: 2 150

Члени партійного осередку «Самопоміч” у Кременчуці обурені методами ведення політичної боротьби, яка виливається у рясне поливання брудом конкурентів. З цього приводу активісти об'єднання зробили низку заяв.

Подейкують, влада п’янить та викликає залежність. Тому можновладці нізащо не готові позбуватися власних крісел, влаштовуючи за них справжнісіньку війну, де будь-які методи – доречні. Саме така політична схема, з використанням «надбрудного піару», спостерігається у Кременчуці в переддень чергових місцевих виборів. Особливу увагу в процесі рясного поливання брудом дісталась представникам міського осередку партії «Самопоміч», -- заявляють в осередку організації.

 

      Ганна ПАВЛЕНКО, активіст та волонтер ГО «Майдан-Кременчук», член партійного осередку «Самопоміч» у Кременчуці:

- На тлі останніх політичних подій «Самопоміч» загалом, та її міський осередок зокрема, лишається чи не єдиною політсилою патріотичного спрямування, яка залишає за собою здатність адекватно діяти та реагувати.

Перед нами височить приклад Львова! Як відомо, голова нашої політичної сили є мером цього чудового міста. Ми готові наслідувати даний приклад і цілком серйозно плануємо відтворити у сучасному Кременчуці свій «Львів»!

 

           Олексій ЛИННИК, бізнесмен, благодійник, який регулярно надає фінансову підтримку українській армії, активіст Об`єднання «Самопоміч» у Кременчуці:

- Дурниці, які друкують у «жовтих» міських виданнях, мені, дорослій людині і бізнесменові з досвідом, видаються наївними і смішними. Підлі і безграмотні звинувачення у тому, що на власних заправках, де реалізовується виключно газ пропан-бутан, я нібито «штовхаю розбадяжений» газолін, відверта маячня. Адже, ця речовина на газових заправках не реалізується взагалі. Очевидно, такі речі поширюють, м’яко кажучи, не надто розумні люди!

Як людина бізнесу, я звик мислити критично. Сьогодні наша потужна команда непокоїть конкурентів, через що ті намагаються очорнити своїх політичних опонентів.

 

        Дмитро ШАРАЄВСЬКИЙ, голова організаційного відділу та координатор інформаційних проектів:

-- На жаль, за останні роки одні й ті самі обличчя у кременчуцькій політиці були й при владі, й в опозиції, але ситуація тільки погіршилась. Їм немає чого розказати про свою роботу, бо вони нічого не робили, окрім вирішення своїх проблем. Тому цим горе-політикам тільки і залишається, що топити у відвертій брехні своїх опонентів. Але зі старими кадрами нову країну не збудуєш.

 

                 Дмитро ПЛАХОТНИК, голова Кременчуцького осередку Об`єднання «Самопоміч»:

- Політичні опоненти відчутно нервують через непідкупність міського осередку «Самопомочі». Вони взялися поливати його членів відбірним брудом. Але до тих, хто правий – бруд не липне!

В нашу політсилу хто лишень не намагався «пролізти», розраховуючи на підкуп! В тому числі і представники старої корумпованої влади. Втім, ми обирали кандидатів за принципом порядності і перспективності для справи. Наразі, маємо команду потенційних реформаторів. Сьогодні Кременчук неабияк потребує оновлення у владі, адже за півтора роки від часів Майдану у його політичному житті так нічого й не змінилося.

Для тих, хто прийде до влади – попереду небувалий фронт робіт і часу на чвари просто немає. Як говорив Уінстон Черчіль, якщо звертати увагу на кожну собаку, що гавкає, ніколи не дістатися мети!

 

Ольга Смірнова

 

 

 

На правах реклами

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх