Звернення Віталія Малецького до кременчужан

9.10.2015, 09:46 Переглядів: 2 906

Звернення Віталія Малецького до кременчужан

 

Шановні кременчужани! Друзі!

 

Коли в 2010 році відбувся перший міський суботник, мало хто з тодішніх чиновників вірив, що городяни можуть вийти без вказівок і рознарядок згори, добровільно і своєю працею зробити свій двір красивішим та затишнішим.

 

Головне завдання, яке ставив тоді перед собою Олег Бабаєв, – консолідувати людей, об’єднати всіх небайдужих городян навколо однієї ідеї: зробити місто красивим, зручним і комфортним для мешканців різних поколінь.

 

Щорічні суботники показують, що кременчужани сприймають своє місто, як рідний дім. І для того, щоб навести в ньому порядок, не потрібно очікувати розпоряджень з чиновницьких кабінетів або витрачати гроші з міського бюджету. Ми з вами беремо граблі та мітли, пензлики і фарбу – і робимо наші двори і під’їзди такими, в яких хочеться жити. І це головне!

 

Давайте на цей час забудемо про вибори і про свої політичні уподобання. Хто б ми не були – кандидати в мери чи в депутати, директори заводів чи підприємці, лікарі чи вчителі, молоді люди чи люди похилого віку – в наших силах зробити так, щоб прекрасне місто, в якому ми живемо, отримало новий заряд бадьорості і чистоти, щоб воно сяяло чистими вікнами осель, чистими дворами, чистими вулицями і радувало кожного мешканця.

 

Ми з вами знаємо, що суботник – це найкраща можливість познайомитися ближче зі своїми сусідами, налагодити з ними дружні стосунки. Бо однією з проблем мешканців великих міст є те, що люди часто не знають, хто живе з ними поруч, не вітаються, не допомагають один одному, втрачають можливості для спілкування. А коли сусіди разом роблять добру справу – це допомагає розширити коло друзів та однодумців.

 

Є, звичайно, і такі люди, хто критикує суботники, і хай це буде на їх совісті. Більшість віддає перевагу тому, щоб самим робити своє життя кращим і красивішим. Всім хочеться жити в чистому, красивому, доглянутому місті, але таке місто не виникає за помахом чарівної палички. Серед кременчужан більшість саме тих, хто любить своє місто і розуміє, що чистота починається з його дому, його двору, його вулиці.

 

Добра традиція, започаткована Олегом Бабаєвим, продовжується і сьогодні.

 

10 жовтня в Кременчуці відбудеться загальноміський осінній суботник, який охопить всі куточки і мікрорайони нашого міста. Усі, хто бажає зробити наше місто більш гарним, затишним і зеленим, можуть приєднатися до його проведення 10 жовтня, о 10-ій ранку, у своєму дворі. Це буде гарною нагодою для батьків взяти із собою дітей, молодь, щоб прищеплювати їм любов до чистоти і праці, патріотизм.

 

А після доброї роботи приємно буде усвідомлювати, що кожен учасник суботника вніс і свою часточку у велику добру справу для нашого улюбленого міста, яке обов’язково стане кращим містом в Україні!

 

З повагою та любов’ю до вас,

Віталій Малецький

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх