Будують місток довіри

12.10.2015, 17:43 Переглядів: 2 230

 

У кожного своя межа віри і простір безвір’я. Та коли ось так – очі в очі – відбуваються спілкування з людьми, тоді від цього виграють обидві сторони. Ідеться про чергову зустріч кандидата на посаду міського голови Ю. Гриценка з мешканцями двох мікрорайонів Крюкова.

Спочатку така зустріч відбулася на його околицях – вул. Садківська, пров. Технічний, вул. Перекопська, де мешканці просять посприяти збільшенню рейсів автобусів, а також виділенню місць для пільгових категорій пасажирів. Дехто з них скаржився на те, що в раніше звичних місцях перестали зупинятися автобуси – люди просять, щоб відновили зупинки на розвилці та біля магазину.

 

Мешканці вул. Перекопської звернулися з проханням навести лад на проїжджій частині, що веде до магазину, а ті, хто проживає на вул. Шкільній, там, де ЗОШ №22, занепокоєні небезпекою, яка чигає від транспортних засобів: навколо школи пролягають чотири дороги, а «зебра» позначена тільки на одній. Мешканці уже згаданих вулиць також звернули увагу гостя на відсутність освітлення в темну пору доби. Стовпи є, але світла на них немає.

 

Друга зустріч Ю. Гриценка відбулася у супроводі кандидата в депутати до міської ради Плескуна в мікрорайоні вул. Манагарова, де мешканці акцентували увагу гостей на проблемі зі зливовою каналізацією. – Як тільки на вулиці тепло, – кажуть вони, – пройти тут просто бридко, оскільки все навколо смердить.

 

Мешканука вул. Манагарова Неля Перепелиця звернула увагу на стан дерев, які несуть загрозу як пішоходам, так і автотранспорту, оскільки перебувають в аварійному стані.

 

– Чи то ці дерева треба обрізати від старого гілляччя, а чи просто зрізати й посадити нові, – просила вона.

 

Насамкінець зустрічі Юрій Васильович Гриценко пообіцяв посприяти у вирішенні окремих питань уже найближчим часом, інші, – як зазначив він, – потребують більшого часу.

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх