Зустрічі, огранені надіями

13.10.2015, 10:20 Переглядів: 1 458

Невичерпним арсеналом життєвих спостережень, вражень і думок були наповнені усі чотири зустрічі з виборцями, які провів минулої п’ятниці кандидат на посаду міського голови Юрій Васильович Гриценко.

Зустрічі, огранені надіями

 

Спочатку розмова відбулася в провулку Гвардійському, біля будинків під номерами 4,10,12. Одне із питань, яке прозвучало від присутніх – це соціальний захист інвалідів. Інших цікавили прості житейські питання, над якими мали б працювати працівники ЖКГ: освітлення вулиць, дворів та під’їздів, а в підвалі будинку №12 заржавілі й деформовані труби. Було також висловлено прохання й до керівництва управляючої компанії щодо оприлюднення витрат коштів за комунальні послуги, аби мешканці будинків знали за що й скільки вони мають сплачувати.

 

О 14.30 зустріч відбулася на території Придніпровського ринку. Працюючий тут люд хвилювали питання спрощеної системи оподаткування, сплати за містове, умови розміщення торгових об’єктів, упорядкування робочих місць тощо. Оскільки на ринку працюють люди з різних куточків міста, йшлося також про організацію й покращення пасажирських перевезень. Дещо дивною, але, мабуть, наболілою для людей, видалася також пропозиція торговців щодо висловлення недовіри нинішнім керівникам міста. Причина – їх байдужість до життя і турбот малих підприємців та дрібних торговців. У зустрічі також взяв участь і колишній міський голова Микола Глухов, якого висунуто кандидатом в депутати до Полтавської обласної ради. Як кандидату, йому було поставлено питання про виживання підприємців області, на що він відповів обіцянкою, що працюватиме над питанням нової оцінки землі, аби ціни не підвищувалися.

 

Зустрічі, огранені надіями

 

16.00, Крюків: вулиці Республіканська, Східна і Новосхідна. Люди ставили питання щодо збільшення кількості транспортних засобів на маршрутах №№2 та 25, де слід обов’язково передбачити пільгові місця. Там же довелося почути й скарги на незадовільну роботу керівництва управляючої компанії «Добробит», на аварійний стан балкону в одному з будинків, на відсутність освітлення на стовпах на вул. Новосхідній та чималу кількість безхатченків.

 

Дещо інше забарвлення мала наступна зустріч, що відбулася о 17.00 в районі вулиць Горького та Іренєєва, де разом з кандидатом в депутати Кременчуцької міської ради Є. Алєксєєвим Ю. Гриценко перебував на урочистостях, пов’язаних з відкриттям нового дитячого майданчика.

 

Загалом під час усіх зустрічей ішлося про пошук відповідей на питання людського буття про добро і зло, правду і кривду, вірність і зраду, про необхідність посилення відповідальності виконавських структур за свою роботу, про те, як громаді вижити у складних умовах сьогодення.

Висловлюючи свої думки навколо проблем мікрорайонів, їхні мешканці продемонстрували інтерес до думок можливого керівника міста, а окремі з них висловили й свою прихильність до нього.

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх