Кременчужан запрошують взяти участь у всеукраїнській інтернет-олімпіаді

13.10.2015, 15:20 Переглядів: 2 039

Позмагатися можна за напрямками: IT-технології, математика, англійська, фізика, хімія та біологія. Перший етап починається 17 жовтня.

У юних дарувань Кременчука з`явилась гарна можливість продемонструвати свій рівень знань на всеукраїнській олімпіаді, навіть не виходячи з дому. Це стало можливим завдяки нещодавно започаткованій у Львові традиції проведення інтернет-олімпіад. Маючи лише комп'ютер та доступ до мережі інтернет, кожен українець може взяти участь у цьому інтелектуальному змаганні. Для цього треба лише зареєструватися на спеціальному сайті (http://victoria.lviv.ua/portfolio/olympiad/ ) та у встановлений час завантажити й зробити завдання.

 

Інтернет-олімпіада відбудеться з IT-технологій, математики, англійської, фізики, хімії та біології. Перший етап починається 17 жовтня.

 

Вперше таку Олімпіаду з IT у Львові провели у 2013 році. Проект розроблений управлінням освіти Львова за підтримки міського голови Андрія Садового. Якщо спочатку участь у змаганнях взяли 1500 школярів, то вже у другій Олімпіаді, в 2014 році учасників було 5 тисяч. Цьогорічна Олімпіада обіцяє бути наймасштабнішою, бо її популярність зростає, а кількість дисциплін подвоїлась.

 

Олімпіада проходить у три тури. І це не лише гарний шанс перевірити свої знання. Переможці 2-го і 3-го турів отримають від спонсорів цінні подарунки.

 

До речі, у Львові є багато гарних ініціатив, які пропонують перенести у Кременчук члени міського об'єднання партії “Самопоміч”. Як відомо міський голова Львова Андрій Садовий є лідером партії Об`єднання «Самопоміч».

 

Кременчуцький осередок партії «Об'єднання “Самопоміч” плідно співпрацює зі своїми львівськими колегами та готовий активно використовувати їх багатий досвід у Кременчуці.

 

Мета команди — зробити життя у Кременчуці комфортним, побудувати місто в якому хочеться жити.

 

Кременчужан запрошують взяти участь у всеукраїнській інтернет-олімпіаді

 

 

Політична реклама

 

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх