3000 кременчужан зможуть отримати роботу, а місто - 75 млн євро інвестицій

15.10.2015, 12:25 Переглядів: 6 477

3000 кременчужан зможуть отримати роботу, а місто - 75 млн євро інвестицій

 

Створити у Кременчуці понад 3000 нових робочих місць — це реально. І трапиться це лише тоді, коли депутати міськради нарешті стануть працювати на громаду, а не на власні інтереси, перестануть піаритись на трибунах, а дадуть можливість таки створити у місті індустріальний парк.

 

Привид Індустріального парку бродить Кременчуком уже багато років. Про нього люблять розповідати місцеві чиновники. Але далі розмов про "світле майбутнє" справа не йде. Хоча наші з вами гроші з бюджету на підтримку проекту індустріального парку витрачаються постійно.

 

-- Сьогодні, перед виборами, тему індустріального парку знову піднімає чи не кожна партія. Причому майже всі вони уже були при владі, - каже кандидат на посаду міського голови Кременчука від “Об'єднання “Самопоміч” Дмитро Плахотник. - Але чому ті, хто уже п'ять, а то і десять років сидять у депутатських кріслах знову нам “обіцяють”. Чому нинішні депутати, влада міста, за багато років так і не спромоглися цього зробили? Їм для цього треба дати ще п'ять років? Адже дійсно індустріальний парк дозволить створити тисячі робочих місць, а місто зможе отримати мільйони інвестицій.

 

У “Об'єднанні “Сапомоміч” знають, як реально залучити інвестиції у Кременчук.

 

- Треба працювати не на власний інтерес, треба не думати як заробити побільше для себе коханого. Не дивитись на інвестора, як на об'єкт власного збагачення, а зробити конкурс відкритим і прозорим, - кажуть в “Об'єднанні “Сапомоміч”. - І наводять приклад, як це відбулося і Львові - мером якого є лідер “Об'єднання “Сапомоміч” Андрій Садовий.

 

-- У Львові переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2» стало ТзОВ «СіТі Парк Львів», яке є філією голландської компанії «СТР». Конкурс проводили відкрито та прозоро. Це перший в Україні приклад прозорого визначення інвестора для такого потужного індустріального об’єкту, - каже Дмитро Плахотник.

 

Індустріальний парк у Львові – це близько 30-ти нових підприємств з екологічно чистим виробництвом та логістичними центрами на площі понад 22 гектари. Розмір інвестицій, які отримає місто - понад 75 мільйонів євро. Після того як парк запрацює щорічно місто отримуватиме близько 15 мільйонів євро податків до міського бюджету та створить 3 тисячі нових робочих місць.

 

Кременчуцька команда "Самопомочі" готова використати у Кременчуці львівський досвід з розвитку цього та подібних проектів, які дають можливість для залучення інвестицій. До речі Львів – це місто, яке отримало найбільше міжнародної допомоги серед всіх міст України. Ремонти доріг, системи водопостачання, відродження слави Львова, як виробника трамваїв, тролейбусів на базі підприємства “Електрон”. У Львові відкрито представництво ЄБРР, представництва Siemens, Fujikura, Symphony Solutions, GlobalLogic та інші. А все це гроші у бюджет та нові робочі місця.

 

Але для того, щоб втілити подібний досвід у Кременчуці місцевим активістам “Об'єднання “САМопоміч” потрібна ВАША ПІДТРИМКА. Бо тільки від вас залежить — хто керуватиме містом завтра. Ті, хто “розбудовує” його нині і уже протягом десятків років? Чи містом керуватимете саме Ви?

 

Давайте разом будувати місто в якому буде комфортно жити. “Об'єднання “САМопоміч” - це ваш шанс САМим щось змінити.

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх