У Кременчуці триває акція «Здоровий Кременчук»

15.10.2015, 15:45 Переглядів: 1 784

Захід проводиться під егідою міської організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

У Кременчуці триває акція «Здоровий Кременчук»

 

Кременчужани можуть безкоштовно виміряти артеріальний тиск в рамках акції «Здоровий Кременчук». Даний захід проходить за підтримки міської організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» та кандидата на посаду міського голови Оксани Піддубної.

 

Розпочалась акція 13 жовтня. Спеціальні намети розміщено у людних місцях, щоб якомога більше людей змогли перевірити свої показники тиску. Загалом же у місті діє 4 таких точки - у Центрі міста (в районі Центрального ринку), на Молодіжному (в районі зупинки «Аврора»), на вулиці Московській та у Крюкові (в районі ринків). Саме за цими адресами усі бажаючі можуть безкоштовно виміряти тиск та отримати відповідні рекомендації.

 

У Кременчуці триває акція «Здоровий Кременчук»

У Кременчуці триває акція «Здоровий Кременчук»

 

Акція «Здоровий Кременчук», що була ініційована «укропівцями», спрямована на профілактику гіпертонії та попередження захворювань серця та судин. Громадяни можуть навіть не підозрювати про те, що мають якісь проблеми із тиском, а такі профілактичні заходи допоможуть вчасно виявити негаразди та зберегти здоров’я. Можливо ця проста процедура змусить когось вчасно звернутися до лікаря, а в когось з’явиться мотивація для обрання здорового способу життя. Ще одна мета акції «Здоровий Кременчук» - це формування у городян установки на здоровий спосіб життя та відмову від шкідливих звичок.

 

 

Політична реклама

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх