На державу надійся, а сам не зівай

16.10.2015, 10:16 Переглядів: 2 306

Коли ворог неминуче прийшов на рідну землю – він пішов її захищати. Тепер настав час будувати своє майбутнє – тому він йде до місцевої ради. Микола Кравченко, механік-водій БТР 1-ї роти батальйону імені Кульчицького, кандидат в депутати від партії «ВОЛЯ».

На державу надійся, а сам не зівай

 

Те, що держава гарантує учасникам АТО пільги, Микола Кравченко розумів. Але для отримання цих пільг наявності одного статусу недостатньо - їх ще треба оформити, отримати, проконтролювати надання.

 

Участь у засіданнях комісії по наданню матеріальної допомоги учасникам АТО, земельної комісії, ініціювання об’єднання бійців для відстоювання своїх прав – це ті кроки, які вважав за необхідність зробити боєць, щоб потім нікого не звинувачувати, що щось не отримав.

 

На державу надійся, а сам не зівай

 

- Це дало розуміння як кожен кременчужанин може приймати участь у житті міста, що для того, щоб твоїми правами не нехтували, треба за них боротися, - розповідає Микола Кравченко.

 

Він вважає, що побудова системи управління містом на принципах прозорості, чесності, контролю за участі громади – запорука успіху Кременчука.

 

На державу надійся, а сам не зівай

 

На комісіях по справам учасників АТО, разом з Миколою Кравченко їх права відстоювала також Ольга Тіщенко, лідер партії «ВОЛЯ». Її принциповість сподобалася бійцю, а згодом знайомство з діяльністю людей «ВОЛІ» обумовило прийняття рішення йти на місцеві вибори з цією політичною силою, яка відрізняється від інших:

 

      багатолідерністю – це партія не імені якогось олігарху, у ній рішення приймаються радою, а не одноособово;

ретельним відбором членів за моральними якостями;

      відсутністю фінансування з боку якогось магнату, що дає змогу уникнути тиску та залежності.

 

- Впровадження прозорої системи надходження та витрачання бюджету, проведення тендерів, контроль роботи комунальних підприємств та прийняття їх керівників на конкурсній основі, впровадження їх відповідальності суттєво збільшать прибутки міста, а значить і громади, - пояснює кандидат від партії «ВОЛЯ» Микола Кравченко.

 

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх