Кременчужани побачать скільки у чиновників землі, автівок та нерухомості

16.10.2015, 13:01 Переглядів: 2 317

Контроль влади в кілька кліків тепер можливий і для кременчужан 

 

Кременчужани побачать скільки у чиновників землі, автівок та нерухомості

 

Тепер кременчужани можуть перевіряти інформацію щодо провладних власників землі, нерухомості та автівок на сайті map.land.gov.ua/kadastrova-karta Даний ресурс ініційовано та створено командою нардепа від “Самопомочі” Єгора Соболєва, який нещовдано презентував закон, ухвалений Верховною Радою, щодо відкритості інформації про власників нерухомості, землі та автівок. “Самопоміч” боролася, аби цей закон було ухвалено, бо запроваджена прозорість відкриває можливість контролювати майно посадовців-їхніх родичів-друзів-і так далі.

 

Головна ідея, чому було ухвалено цей закон і створено реєстр власників - це майнова прозорість та антикорупційність, які дозволяють громадянам вільно та безкоштовно отримувати інформацію про те чим володіють депутати та чиновники.

 

Кременчужани можуть інформувати адміністраторів сайту та напряму нардепа на електронку Soboliev.Yehor@rada.gov.ua про можливі незручності чи неточності в роботі сервісу.

 

Члени фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Кременчуці поділяють вектор, обраний нардепом і партією. У Кременчуці вони вже працюють над тим, аби були відкриті всі можливі сервіси прозорого електронного самоврядування. Потрібно, щоб і у нашому місті з допомогою Інтернет-ресурсів можна було контролювати дії місцевої влади та чиновників.

 

Активісти «Об’єднання «Самопоміч» Кременчука уже зараз співпрацюючи з більш досвідченими спеціалістами з міста Львова, докладають максимум зусиль для подолання інформативної заангажованості місцевої влади.

 

 - Люди мають знати інформацію, яка раніше від них приховувалась, - каже кандидат на посаду міського голови від «Об’єднання «Самопоміч», голова партії “Самопоміч” у Кременчуці Дмитро Плахотник. - Максимальна прозорість у роботі влади — це шанс подолати корупційні схеми, шанс справедливого розподілу бюджету, коли громадяни будуть знати куди і на що були потрачені гроші. А також скільки грошей є у міському бюджеті, хто виграє тендери та інше.

 

Кременчужани побачать скільки у чиновників землі, автівок та нерухомості

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх