Свято на вулиці Декабристів

17.10.2015, 15:32 Переглядів: 1 832

 Чи можна захід, що пов’язаний із відкриттям нового дитячого майданчика перетворити на справжнє свято? Перед його організаторами, що представляли політичну партію «Рідне місто», так питання не стояло. «Можна», – сказали вони, й зорганізувавшись у гурт небайдужих, створили його своїми руками. 

Дорослі й діти, що зібралися біля майданчика, раділи споруді, бо побачили в ній місце не тільки для розваг, але й можливість руху й розвитку дітвори з прилеглих до вул. Декабристів місцин. На імпровізованому театралізованому святі, що відбулося об 11.00, виступили кандидат на посаду міського голови Юрій Васильович Гриценко та кандидат в депутати до міської ради Олександр Володимирович Плескун.

 

Ще одна зустріч з виборцями у Юрія Гриценка відбулася о 16.00 за адресою: вул. Першотравнева, 63. Громаду цього мікрорайону представляла кандидат у депутати до міської ради Валентина Радченко. Серед проблем, що довелося почути та побачити їм – житлово-комунальні та утримання окремих територій.

 

Одна з них – за адресою Першотравнева, 59, – потребує негайного втручання виконавчих структур, оскільки фундамент та перший поверх будинку знаходиться в напівзруйнованому стані. Біди та проблеми людей представниками політичної партії «Рідне місто» вивчаються, аналізуються і вже частина з них на шляху розв’язання.

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх