Перемоги, що здіймали душі до небес

19.10.2015, 10:10 Переглядів: 1 711

Восьмий Всеукраїнський турнір з дзюдо, що проходив на свято Покрови Пресвятої Богородиці у спортивному комплексі кар’єроуправління «Кварц» на призи Полтавського окружного товариства «Українське козацтво», завершився перемогою найсильніших та найспритніших.

Перемоги, що здіймали душі до небес

 

Варто відзначити, що участь у змаганнях брали більше 30 команд чи не з усіх областей України. Загалом же на килим виходило більше трьохсот учасників, серед яких були хлопці та дівчата двох вікових груп – 1999-2000 р.н. та 2001-2003 р.н. Його проведення підтримали лідер політичної партії «Рідне місто» Юрій Гриценко та керівник ПАТ ККУ «Кварц», головний спонсор та організатор турніру, кандидат в депутати Полтавської обласної ради Геннадій Федотов.

 

Перемоги, що здіймали душі до небес

 

Як зазначив у своєму виступі кандидат на посаду міського голови Кременчука Юрій Васильович Гриценко, «Рідне місто» разом з Геннадієм Федотовим та іншими депутатами уже більше 10 років працюють над тим, аби молодь займалася різними видами спорту. Тож не дивно, що за весь період у місті підготовлено більше 30 майстрів спорту. Чимало з них посідали найвищі сходинки найрізноманітніших турнірів й ставали чемпіонами України, Європи, призерами світових змагань. Нині шлях до спортивних вершин відкривається й перед нашою юнню, варто лише проявити свою майстерність та витримку, а ще величезне прагнення до перемоги, яка обов’язково прийде до тих, хто серйозно ставиться до тренувального процесу.

 

Цілком зрозумілим є й те, що кожна перемога в поєдинках, що відбувалися на килимах, здіймали душі молодих спортсменів аж до небес. Ними виявилися учасники змагань з різних спортивних шкіл України у вагових категоріях від 46 до 75 кг.

 

Перемоги, що здіймали душі до небес

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх