Олег Ляшко у Кременчуці: «Радикально вимагаємо підвищити пенсії до 3000 гривень»

19.10.2015, 16:02 Переглядів: 4 385

Олег Ляшко у Кременчуці: «Радикально вимагаємо підвищити пенсії до 3000 гривень»

 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив кременчужанам, що їх політична сила вимагає ліквідації НАК «Нафтогаз-України», зниження тарифів, а також підвищення пенсій до 3 тисяч гривень.

 

18 жовтня у Кременчук приїжджав Лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Його візит був на підтримку кандидата на пост міського голови Дмитра Кавунника.

 

Олег Ляшко у Кременчуці: «Радикально вимагаємо підвищити пенсії до 3000 гривень»

 

Першим пунктом візиту – прес-конференція для міських ЗМІ. Олег Ляшко відповів на всі запитання журналістів. Він висловив свою позицію, щодо арешту і утримання під вартою відомого нардепа Ігоря Мосійчука, зазначивши, що окрім Мосійчука ще 6 нардепам і в тому числі йому вручено підозру.

 

Він прогнозує, що наступної весни будуть вибори до Верховної Ради і перевибори президента. Бо коли люди отримають платіжки, в яких 1,5 – 2 тисячі гривень буде лише рахунок за опалення, то це може призвести до будь-чого: повстання, хаосу, а ймовірніше всього Президент ініціюватиме відставку Уряду і розпуск Верховної Ради, та його це не врятує. Бо наразі 90% українців не довіряє владі.

 

-- Олігархічний бізнес породив купу безробітних, - говорить Олег Ляшко і запевняє, що наразі в президентському кабінеті «величезна корупція».

 

Виступаючи на площі Незалежності перед кременчужанами головний радикал України, заявив, що знає, як знизити платежі за житлово-комунальні послуги і підняти зарплату і пенсію українцям.

 

-- У питанні зниження цін за газ, то необхідно відмінити рентну плату за газ і це автоматично знизить тариф. Також необхідно пускати український газ для потреб населення, а не змішувати його з імпортними та потім поставляти на ТЕЦ в три дороги. І ще - нам необхідно ліквідувати НАК «Нафтогаз України». Вони не видобувають газ і нафту. А тільки є посередниками і живуть за наш з вами рахунок. Торік вони проїли 110 млрд грн, в цьому - вже 45 млрд грн. А саме в цих платежах лежить ваша зарплата і пенсія, - слова Олега Ляшка.

 

Також він заявив з трибуни, що головний корупціонер в країні – президент Порошенко.

 

-- Знайшов Порошенко найбільшого бандита – Ляшка. А я стверджую: зараз найбільша корупція – у президентському кабінеті. А я стверджую: якщо Генпрокуратура і правоохоронні органи хочуть реально боротися з корупцією, починати треба з Порошенка, – позиція Олега Ляшка.

 

Варто зазначити, що кременчужани підтримували слова Олега Ляшка оплесками. Проте були такі, які хотіли влаштувати провокації. Один чолов’яга кричав і лаявся нецензурно, та його затримали правоохоронці.

 

Загалом мітинг пройшов спокійно, а Олег Ляшко повідомив, що сьогодні у нього зустріч у Кіровограді, та на всі питання від кременчужан, які надходили, від дасть питання письмово. А кременчуцький Лідер Дмитро Кавунник пообіцяв в свою чергу теж цьому посприяти.

 

-- У Кременчуці – потужна команда Радикальної партії. І така потужна команда – по всій Україні. Ми висунули кандидатом у мери Кременчука нашого побратима, мого помічника Дмитра Кавунника. Я переконаний, що після покійного мера Олега Мейдановича Бабаєва новим гідним мером буде саме Дмитро Кавунник. А не ті, хто 20 років грабували, брехали, змінювали партії, аби лише втриматися при владі. Кременчуку потрібен молодий, енергійний мер. Ми показуємо приклад іншим силам: дайте молоді прийти до влади, дайте молоді навести лад, - закликав Олег Ляшко із трибуни.

 

Після виступу Олег Ляшко спустився до кременчужан. Дехто намагався поцілувати головного радикала країни, а інші - просили автограф і візитку.

 

Треба зазначити, що перед зустріччю на площі Олег Ляшко побував на ринку Кременчука, купивши там зелені, сметани і домашнього сиру. Там  він спілкувався з кременчужанами, роздавав візитки і навіть зробив селфі.

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх