Виборці можуть підписати Меморандум про делегування кандидатів у владу

21.10.2015, 12:37 Переглядів: 1 768

Усвідомлюючи свою відповідальність перед виборцями, партія «ВОЛЯ» розробила Меморандум, який стане основою для втілення спільних цінностей і запорукою співпраці з прихильниками політичної сили.

Цей Меморандум уклали, аби захищаючи рідну землю від зовнішнього ворога, ми водночас розбудовували нашу державність та нашу громаду. Це наша спільна відповідальність як політичної сили, як кандидатів і як виборця. Коментує документ лідер кременчуцького осередку партії «ВОЛЯ» Ольга Тіщенко.

 

Згідно Меморандуму, розробленого людьми «ВОЛІ»:

КАНДИДАТ ВІД ПАРТІЇ «ВОЛЯ» ЗОБОВ’ЯЗУЄТЬС

ініціювати та відстоювати:

ЛЮДИНА ВИБОРЕЦЬ

бере на себе обов’язок

1. Прийняти Статут територіальної громади,за якими Громада стає власником свого майна та отримує вплив на місцеву владу: відкликання депутатів, звільнення чиновників, скасування корупційних рішень місцевих рад.

1. Бере участь у виборах, щоб нашу долю не вирішували без нас та щоб зменшити ризик фальсифікації

2. Допомогти людям перезимувати, створити єдині центри по тарифах і енергозбереженню; повністю відкрити тарифи на воду, тепло і прибрати з них корупційну складову; гарантувати якість газу.

2. Критично перевірити все, що кожен кандидат дотепер зробив, щоб не чинити свого вибору наосліп та не віддавати кермо влади негідні чи невідповідні руки

3. Створити відкрити та прозорі реєстри власності майна і ресурсів Громади, прозорі бюджети та впроваджувати електронне врядування.

3. Бути активним громадянином та повідомляти свого депутата про відомі факти корупції, несправедливості, негідної чи зневажливої до громадянина поведінки чиновника

4. Припинити розкрадання грошей громади, зробити їх аудит за останні 1,5 років, звільнити всіх «колишніх» та провести відкриті кадрові конкурси, щоб громадами керували приватні, ввічливі, освічені нові службовці.

 

5. Почати розвиток своїх громад через залучення інвестицій, будівництво доріг та на засадах ефективного використання державних коштів

 

У разі порушення даного Меморандуму депутат буде відкликаний партією «ВОЛЯ» та Громадою зі своєї посади згідно з ч.4 п.3 Розділу ХV Закону України «Про місцеві вибори».

Виборці можуть підписати Меморандум про делегування кандидатів у владу

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх