«Економічне диво» в Кременчуці можливе

21.10.2015, 16:53 Переглядів: 3 002

«Економічне диво» в Кременчуці можливе

Влада в Кременчуці може стати прозорою, а економіка міста має всі шанси на стрімке зростання вже за півроку після виборів — все це можливе завдяки електронному урядуванню.

Впровадження електронного урядування в Україні та у Кременчуці зокрема, відкриває купу нових можливостей. В першу чергу, це забезпечує прозорість влади, державної та міської. Саме цього прагнуть досягти на всіх рівнях члени партії “Самопоміч”, - каже голова партії “Об'єднання“Самопоміч” та кандидат в мери Кременчука Дмитро Плахотник.

 

Над проектом впровадження електронного урядування представники партії “Об'єднання “Самопоміч” у Кременчуці вже близько року працюють разом з експертами цієї галузі зі Львова. Кременчужани переконані, що наше місто має всі шанси встановити дану систему конролю над владою так, як це сталося у Львові — всього за півроку і абсолютно безкоштовно.

 

Електронний уряд, за словами Дмитра Плахотника, відкриває громадянам можливість відстежувати онлайн доходи та видатки бюджету міста, комунальних підприємств, проведення тендерів та держзакупівель, засідання робочих груп міськвиконкому та депутатських комісій, тощо.

 

Наступним кроком у розвитку стане залучення інвестицій та створення нових робочих місць.

 

- Інвестору потрібні прозорі правила гри, а це можливо лише за умови відкритої та прозорої влади. А відкритість та прозорість якраз і залежить від розвитку електронного урядування, - пояснює голова Кременчуцької партії “Об'єднання “Самопоміч” Дмитро Плахотник. - Саме завдяки прозорості та відкритості влади наразі Львів отримує найбільше іноземних інвестицій серед інших міст України і навіть вже випереджає Київ за кількістю туристів. Інвестиції ж та розвиток – це створення нових робочих місць, наповнення міського бюджету.

 

Також, електронне урядування зменшить бюрократію. Це реальна змога уникнути черг за довідками до чиновників, лікарів. Замовити довідку, або інші документи, записатися на прийом, направити скаргу можна буде через інтернет. А ще це зменшує прямий контакт з чиновником, а, отже, й унеможливлює корупцію.

 

До всього, електронний уряд здатен зекономити кошти кременчужан. Автоматизація процесів призводить до скорочення чиновницького апарату. Тим більше, що кількість інтернет-користувачів в Україні стрімко зростає, а майбутнє, безсумнівно, належить IT-технологіям.

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх