У Києві на Тарифному майдані протестують кременчужани

22.10.2015, 11:09 Переглядів: 3 206

Кандидат в мери Кременчука Дмитро Кавунник разом з кременчужанами протестує на Тарифному Майдані в Києві. Він каже, що під стінами Кабміну чимало представників Полтавської області. Є там і кременчужани.

У Києві на Тарифному майдані протестують кременчужани

 

Люди продовжують їхати в Київ, аби висловити протест діючій владі.

 

«Добрий ранок з Тарифного Майдану! Ніч пройшла спокійно, по черзі патрулювали. Частина народних депутатів та Лідер Радикальної партії Олег Ляшко ночували тут біля КАБМІНУ. Ніч пройшла без провокацій, але неподалік у засаді стоять автобуси з нацгвардією», - написав зранку, 22 жовтня, Дмитро Кавунник у «Фейсбук».

 

У Києві на Тарифному майдані протестують кременчужани

 

У телефонній розмові лідер кременчуцької організації Радикальної партії Олега Ляшка розповів, що вночі постійно йшло чергування активістів. Увесь час разом з мітингувальниками знаходяться лідер Радикальної партії Олег Ляшко, народні депутати цієї фракції. На вулиці холодно і волого, але прихильників Радикальної партії це не лякає.

 

- Цілу ніч у кабінеті Яценюка горіло світло. Забув вимкнути, чи з інших причин? Треба зазначити, що я вдома всі лампочки замінив на економні, а тут горять звичайні і по 10-15 штук в люстрі. Народ закликають економити, а самі за наші гроші кабінети таким чином собі освітлюють. Це справедливо, коли народ бідує?, - обурюється Дмитро Кавунник.

 

Він говорить, що всі чекають штурму. До Марїнського парку стягують сили Нацгвардії. Проте мітингувальників це не зупиняє і люди продовжують сходитися і з’їжджатися.

 

- З Кременчука вже їдуть наші однодумці на підримку, - говорить Дмитро.

 

У Києві на Тарифному майдані протестують кременчужани

 

Нагадаємо, вранці 20 жовтня Радикальна Партія Олега Ляшка на екстренному з’їзді ухвалила рішення розпочати безстрокову акцію проти підвищення комунальних тарифів. Кілька сотень людей облаштували перед Кабміном наметове містечко. Основна вимога, яку проголосив Лідер Радикальної партії Олег Ляшко – зниження комунальних тарифів як мінімум удвічі. Депутати Радикальної Партії зобов’язались до щоденних чергувань на місці протесту.

 

У Києві на Тарифному майдані протестують кременчужани

 

- Будемо стояти доти, доки не доб'ємося від влади результату. Наші вимоги: перше - радикальне зниження тарифів. Для цього пропонуємо прийняти у Верховній Раді ряд законодавчих актів. Вимагаємо від Гройсмана невідкладно скликати позачергове засідання парламенту, де скасувати рентну плату за видобуток газу. Це дасть можливість здешевити його вартість. Як наслідок - тарифи. Друге - відставка Національної комісії по регулюванню комунальних послуг, яка у незаконний спосіб призначає тарифи, бо так само сформована. Третє - ми зареєстрували у парламенті законопроект про ліквідацію "Нафтогазу". Це корупційна контора, яка нічого не видобуває та не виробляє, а тільки сидить посередником. А на її утримання з бюджету витрачаються сотні мільярдів гривень. Четверте - уряд повинен збільшити обсяг пільгового споживання газу з 200 кубів до мінімум 400. Бо за 200 кубів навіть собачу будку не обігрієш, - такі вимоги тарифного Майдану, висунув Лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

 

Акція безстрокова: мітингувальники готові стояти доти, доки їх вимоги не виконають.

 

- Наступного року будуть дострокові парламентські та президентські вибори. Нинішня влада є ганебною. Дорвалася туди на крові Небесної сотні та Майдану. Грабує не менше, ніж Янукович. Люди цього терпіти не будуть. Моє враження від зустрічей - народ на взводі. Він готовий повстати будь-якої миті. Тоді його ніхто не зупинить. Величезна проблема в тому, що на руках у людей багато зброї. Але нам не потрібно кровопролиття. Для того, щоб цього уникнути, треба радикально змінювати владу, - позиція Олега Ляшка.

 

 

Політична реклама

 

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх