… Й з оркестрами музик співав увесь зал

22.10.2015, 09:51 Переглядів: 2 869

А й справді, концерт, участь у якому брали відразу три рок-гурти Кременчука, видався не тільки цікавим, але й широким за тематикою, як безрозмірна душа. Так само, як і колективи, тут були мелодії відомі й не так давно народжені, мелодії, що мали вже давню історію та ті, що були «зодягнені» в імпровізацію авторами колективів.

… Й з оркестрами музик співав увесь зал

 

Одначе всі, хто любить рок, прилучалися до тепла його «серця», бо добре знали, що музиканти, стаючи до роботи, акумулюють усі почуття.

 

То хто ж і де виступав, запитає читач, жалкуючи, що не зміг потрапити на концерт…

Додамо, що свої музичні та пісенні таланти на запрошення політичної партії «Рідне місто» та особисто кандидата на посаду міського голови Юрія Васильовича Гриценка минулої середи в Палаці культури «Кредмаш» демонстрували «Black Jack», «Псіхотрон» та «FerumДед». Їхні виступи були наповнені переливами кольорів софітів, дзвінкістю звуків музичних інструментів, легкістю сприйняття й непідробністю емоцій, що надходили із зали.

 

… Й з оркестрами музик співав увесь зал

 

Крім солістів уже згаданих колективів участь у концерті також брав участь і сам організатор – Юрій Гриценко. Разом із колективом він виконав відому пісню «Машины времени» «Поворот», яка проймала серця глядачів, а слова і почуття перегукувалися, підхоплювали одне одного і зливалися в одне ціле – неначе оркестрами музик співав увесь зал.

 

 

Не всі знають, що Юрій Васильович має чудовий голос, а відтак і чималий виконавський досвід, беручи участь в концертних програмах колективів художньої самодіяльності за першої ж нагоди.

 

… Й з оркестрами музик співав увесь зал

 

Варто додати, що атмосфера на сцені була перенасичена полисками почуттів і мистецтва. Недарма ж говорять, що митець у людині живе доти, доки не зникає цікавість до життя в різних його проявах, доки в голові тісно від творчих задумів…

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх